Manchester Unitedissa odotetaan Messin ja Barcelonan vierailua – ”Siitä tulee nauttia”

© Kuva: Getty Images
Serie A:ssa Torino - Parma! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Manchester United isännöi tänään keskiviikkona Barcelonaa Mestarien liigan puolivälierien avausosassa.

Kotijoukkueen ei tarvitse juurikaan kelailla videoita saadakseen selville, kuka on vierailijoiden vaarallisin tekijä.

Viisinkertainen Kultaisen pallon voittaja, Barcelonan kapteeni Lionel Messi on pelannut tällä kaudella 40 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 43 osumaa ja antanut 21 maalisyöttöä. Argentiinalaistaituri on tehnyt tai syöttänyt maalin tällä kaudella keskimäärin 50 minuutin välein.

Unitedin puolustuksella on odotettavasti kiireinen ilta edessä. Manchesterilaisten leirissä odotetaan kuitenkin haastetta innolla.

– Minusta siitä tulee nauttia, kommentoi Manchester Unitedin toppari Chris Smalling Sky Sportsin mukaan ja muistutti, että he ovat kohdanneet maailmanluokan pelaajia jo aiemmin tällä kaudella.

– Tällä kaudella olemme olleet onnekkaita, kun olemme kohdanneet (Cristiano) Ronaldon, (Kylian) Mbappén, ja ne kaikki ovat haasteita, joista ehdottomasti nautin, kuten uskon muidenkin tämän seuran pelaajien tekevän.

Samoilla linjoilla oli myös Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær.

– Millaisen suunnitelman voi keksiä pysäyttääkseen yhden maailman parhaista pelaajista?

– Me odotamme sitä innolla, kuten Chris sanoo. Me nautimme tästä tilaisuudesta, mutta tällä kaudella olemme pelanneet Ronaldon Juventusta, Mbappén PSG:tä ja (Eden) Hazardin Chelseaa vastaan.

– Messi on fantastinen pelaaja. Hänet tullaan muistamaan yhtenä historian parhaana yksilöpelaajana. Minun on sanottava, että hänet on vaikea pysäyttää, mutta se ei ole ikinä mahdotonta.

– Tässä eivät ole vastakkain Messi ja Manchester United. (Luis) Suárez, (Philippe) Coutinho, (Ivan) Rakitić, (Arturo) Vidal. Heillä on niin paljon (hyviä) pelaajia, emme voi keskittyä vain yhteen.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Serie A:ssa Torino - Parma! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!