Bayern Münchenin torstaiaamuisissa harjoituksissa olivat tunteet pinnassa. Bildin mukaan Robert Lewandowskin ja Kingsley Comanin hermokontrolli petti niin pahasti, että molemmat leipoivat toista naamatauluun nyrkkipelillä.

Medialta suljetuissa harjoituksissa Lewandowskin kerrotaan kommentoineen Comanille jotain, mikä sai ranskalaisen tulistumaan. Coman, 22, lähestyi 30-vuotiasta puolalaishyökkääjää ja sitten nyrkit alkoivat heilua.

Tappelua hillitsemään tulivat isokokoiset puolustajat Niklas Süle ja Jérôme Boateng, mutta näilläkin oli täysi työ saada käsirysyä loppumaan. Lopulta vasta muiden pelaajien hätiin tulo erotti Lewandowskin ja Comanin toistensa kimpusta. Vielä tämän jälkeenkin riitapukarit sähisivät toisilleen.

[readmore from=Bayern-München]

Koko joukkueen kerrotaan yllättyneen siitä, että Bayernin valmentaja Niko Kovac perui päätöksensä lähettää kaksikon suihkuun ja jatkoikin harjoituksia täydellä miehityksellä.

Lewandowskin kohdalla tappelu harjoituksissa ei ole ensimmäinen kerta. Viime vuonna puolalainen otti yhteen Mats Hummelsin kanssa ennen kuin joukkuetoverit ehtivät hätiin. Lewandowski tuntee ja hallitsee maalinteon lisäksi myös kamppailulajit, sillä hän harrastaa kickboxingia, ja hänen vaimonsa Anna on karaten moninkertainen arvokisamitalisti.

Lähde: Bavarian Football Works