Liverpool ja Porto kohtaavat keskiviikkoiltana Mestarien liigan puolivälierien toisessa osaottelussa. Liverpool voitti ensimmäisen osaottelun 2-0 Anfieldilla.

Porton päävalmentaja Sergio Conceicano on ylistänyt valioliigajoukkuetta ”maailman parhaaksi”, kun portugalilaisseura pyrkii kääntämään otteluparin ympäri katikatsomonsa edessä.

– Liverpool pelaa juuri niin kuin minä ajattelen jalkapalloa, Conceicano kertoi lehdistölle ottelun alla.

– Pidän Liverpoolin dynamiikasta, heidän pelimuodostelmastaan. Pidän siitä miten he pelaavat pallon kanssa ja ilman sitä, se on samanlaista miten itse näen jalkapallon.

– Minun mielestäni, näissä hetkissä, Liverpool on maailman paras joukkue… ainakin ajoittain.

Conceicano on tietoinen, että vierasmaali Liverpoolila voi murskata Porton haaveet comebackista. Portugalin entinen maajoukkuepelaaja on kuitenkin valmis haasteeseen.

– Otteluun on hankala valmistautua, koska se ei ainoastaan ole 0-2-tilanteessa, mutta koska Liverpool on myös erittäin vahva hyökkäyksessä.

– Meidän tasapainomme hyökkäyksessä tulee olemaan ratkaiseva tekijä, jotta emme päästä enempää maaleja.

Porton ja Liverpoolin välisen otteluparin voittaja tulee kohtaamaan Barcelonan Mestarien liigan välierissä. Espanjalaisseura selvitti eilen tiensä puolivälieristä kaataessaan Manchester Unitedin yhteismaalein 0-4.