PSG-leirin katkerat kommentit tallentuivat videolle – ”Tämä tuomari lähetti meidät ulos liigacupista”

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germain kärsi sunnuntaina kauden toisen tappionsa Ranskan pääsarjassa Ligue 1:ssä, kun se hävisi vieraissa Lillelle 1-5.

PSG:n mestaruusjunan puksuttamiseen tulos tuskin vaikuttaa. Toisena majaileva Lille on pariisilaisista 17 pisteen päässä, ja sillä on enää kuusi ottelua jäljellä, PSG:llä seitsemän.

Onni potki PSG:tä päähän avausjaksolla. Joukkueen ainoan maalin iskenyt Juan Bernat poistettiin kentältä suoralla punaisella hänen kaadettua läpiajoon karanneen Nicolas Pépén. Kylian Mbappé heilutti ensimmäisellä puolikkaalla verkkoja kahdesti, mutta paitsio pelasti Lillen kummallakin kerralla.

J+1-kanava onnistui saamaan PSG-leirin katkerat kommentit talteen, kun joukkue asteli tauolla pukukoppiin. Kuumana kävivät niin päävalmentaja Thomas Tuchel kuin seuran johtoporraskin. Myös PSG:n pelaajat olivat tuohtuneita. 45 minuutin jälkeen peli oli vielä tasan 1-1.

Päävalmentaja Tuchel huomautti ensitöikseen seuran presidentille ja toimitusjohtajalle Nasser Al-Khelaifille, että Lille-ottelun viheltäjä Benoit Bastien oli tuomarina myös tammikuussa, kun PSG putosi Ranskan liigacupista lukemin 1-2 Guingampille.

– Tämä on se sama tuomari, joka antoi kolme rangaistuspotkua meitä vastaan Guingamp-pelissä, sanoi Tuchel AS:n mukaan.

– Sanoin jo hänelle, että hän on se sama (tuomari), lisäsi urheilutoimenjohtaja Antero Henrique.

Tyrmistyneitä olivat myös pelaajistoa edustavat Mbappé ja Julian Draxler.

– Tämä tuomari lähetti meidät ulos liigacupista ja nyt hän lähettää pelaajia (kentältä) ulos. Hän lähettää kaikki ulos, sanoi Mbappé.

– Miksi meillä on VAR (videotuomarisysteemi), jos sitä ei käytetä? huusi Draxler, jota PSG:n maalivahti Alphonse Areola rauhoitteli.

– Tuomareiden tason on kehityttävä Ranskassa, puhisi Al-Khelaifi vielä loppuun.