Veikkausliigan siirtoikkuna umpeutuu tänään, 10. huhtikuuta, ja RoPS iski siirtorintamalla vielä kerran. Rovaniemeläisten katiskaan ui 24-vuotias Youness Rahimi, joka solmi RoPS:n kanssa kauden 2019 kattavan sopimuksen.

Rahimi pelasi viime kaudella Hongassa 27 Veikkausliigan ottelua, joissa hän teki kolme maalia ja syötti kaksi. Kaikkiaan Rahimi on pelannut Veikkausliigassa 121 ottelua. Maaleja näissä on syntynyt kymmenen. Hongan ohella Rahimi on nähty Ilveksen, SJK:n ja HIFK:n riveissä.

Rahimi tavoitteli täksi kaudeksi siirtoa Ruotsin toiselle sarjatasolle Superettaniin, mutta neuvottelut kariutuivat tammikuussa. Nyt RoPS tarvitsi hyökkäävää keskikenttäpelaajaa, ja valmentaja Toni Koskelan soitto tuli hyvään saumaan.

– Ominaisuuksiltaan Youness on erittäin räjähtävä pallon kanssa ja ilman, Koskela kuvailee uutta pelaajaansa RoPS:n tiedotteessa.

– Viimeksi Hongassa hän on päässyt toteuttamaan meidän kanssa samankaltaista pelifilosofiaa, joka nopeuttaa sopeutumista. Täyteen pelikuntoon pääseminen vie tietenkin hetken, mutta tarkoitus on saada Youness pelaavaan kokoonpanoon mahdollisimman pian.

SOPIMUSUUTISIA: RoPS:lta viime hetken kaappaus - Youness Rahimi siirtyy Napapiirille.

Youness pelasi vielä kaudella Hongassa 27 Veikkausliigan ottelussa ja maalasi niissä RoPS:n verkkoon kahdesti 😁 Kymppipaikan pelaaja. Sitä mitä tarvittiinkin. 💙

rops.fi/seura/rops-ry/…

Kymppipaikalla hyvin viihtyvä Rahimi mielii RoPS:n joukkueessa isoon rooliin.

[readmore from=Rahimi-Youness]

– Tietenkin haluan saada ison vastuun ja olla RoPS:lle yksi ratkaisupelaajista mitalitaistelussa sekä kesän europeleissä, Rahimi toteaa.

Helsingissä syntynyt Rahimi on pelannut myös 16 ottelua Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa.