Sairasta pelaajaa peluuttanut Thomas Tuchel valitteli PSG:n kapeaa materiaalia: ”En tiedä, ketkä pelaavat”

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

PSG:n mestaruusjuhlat Ranskan Ligue 1:ssa lykkääntyivät jo toistamiseen, kun sarjakakkonen Lille ryöpytti sitä peräti maalein 5-1. Tappio oli PSG:n suurinumeroisin 19 vuoteen ja koko seurahistorian toiseksi rumin tappio.

Pariisilaisten päävalmentaja Thomas Tuchel arvosteli pelinjälkeisissä kommenteissaan joukkueen kapeaa pelaajamateriaalia. Vastoinkäymisiä on riittänyt, ja Tuchelin mukaan muun muassa Thilo Kehrer pelasi sunnuntaina sairaana. PSG:n supertähti Kylian Mbappé totesi pelin jälkeen ”joukkueen pelanneen kuin vasta-alkajat”, mutta tätä saksalaisluotsi ei allekirjoittanut.

– Emme pelanneet kuin aloittelijat. Olisi liian yksinkertaista sanoa niin, Tuchel kommentoi pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Meiltä puuttuu pelaajia. Rabiot ja Lass Diarra puuttuvat, mutta kaikki hyväksyvät sen, koska me voitamme.

Keskikenttäpelaaja Adrién Rabiot on ollut kuukausia hyllytettynä joukkueesta, koska hän ei suostunut tekemään PSG:n kanssa jatkosopimusta. Lassana Diarra puolestaan lopetti uransa halmikuussa. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat olleet jo pidempään NeymarEdinson Cavani ja Ángel di María. Marquinhos oli sunnuntaina kipeänä pelikunnoton.

– Cavani ja Neymar ovat puuttuneet meiltä viikkoja. Meillä on treeneissä vain 12-14 pelaajaa. Minun täytyy suojella pelaajiani: he pelasivat hyvin, mutta kymmenellä pelaaminen oli hankalaa, Tuchel jatkoi.

PSG:n vaihtopenkki oli Lille-ottelussa yhden pelaajan verran vajaa, ja joukkue joutui alivoimalle 36. minuutilla Juan Bernatin punaisen kortin vuoksi. Tuchel joutui vaihtamaan loukkaantumisten takia kentältä pois jo ensimmäisen puolituntisen aikana Thiago Silvan ja Thomas Meunierin, ja näiden tilalle oli heittää pelkkiä toipilaita.

– Moussa Diabylla oli allaan vain kahdet treenit ja Thilo Kehrer on kipeä. Normaalitilanteessa he eivät olisi joukkueessa, mutta nyt ovat.

Tuchel vihjasi samalla, että hän aikoo toivoa ensi kesänä käyttöönsä laajempaa pelaajamateriaalia.

– Aion puhua asiasta puheenjohtajan kanssa, mutta joka tapauksessa se on selvää. Kukaan ei kuitenkaan puhu siitä, koska me voitamme.

PSG johtaa Ligue 1:ta 17 pisteellä ennen Lilleä ja tarvitsee mestaruuden varmistaakseen enää yhden voiton. Seuraava tilaisuus sille aukeaa keskiviikkona, kun se kohtaa rästiottelussa vieraskentällä Nantesin. Tuchel on kuitenkin pessimistinen pelaajatilanteen vuoksi.

– Rehellisesti sanottuna en tiedä, ketkä voivat pelata Nantesissa. Thiago Silva ja Meunier ovat loukkaantuneita ja Marco Verratti ja Bernat pelikiellossa, Tuchel tuhahti.

Lähde: Transfermarkt


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!