Yle näyttää keskiviikkoiltana mielenkiintoisen kamppailun TV2:ssa, kun Saksan Cupin välieräpaikasta taistelevat Schalke ja Werder Bremen. Ottelulähetys alkaa kello 21.30, ja itse peli 15 minuuttia myöhemmin. Peli on nähtävissä myös Viasatin kanavilla ja Viaplayssa.

Schalke on pelannut Bundesliigassa alakanttiin, ja on sarjassa viidenneksi viimeisenä. Werder Bremen on puolestaan sijalla kuusi, ja taistelee europelipaikoista myös sarjan puolella.

Bremenin joukkueessa saatetaan nähdä Huuhkajien entinen kapteeni Niklas Moisander. 33-vuotias toppari kuuluu vihreäpaitojen ehdottomiin luottomiehiin ja koko tämänkin kauden suurimpiin onnistujiin. Moisanderin pelikunto on kuitenkin pieni arvoitus, sillä hän loukkaantui lauantain sarjaottelussa Mainzia vastaan.

Suomalainen sai tällin polveensa ja tuli vaihtoon ennen puolen tunnin täyttymistä. Moisander harjoitteli tiistaina kevennetysti, mutta hänen pelaamisensa Schalkea vastaan lienee silti hyvin mahdollista. Ainakaan Bremenin otteluennakossa puolustajaa ei listata poissaolevien joukkoon.

Illan ensimmäinen puolivälierä pelataan jo 19.30 Allianz-Arenalla, kun Bayern München isännöi kakkosbundesliigan Heidenheimia. Ensimmäiset kaksi välieräpaikkaa jaettiin jo tiistaina. Hamburger SV kukisti Pierre-Michel Lasoggan kahdella maalilla Paderbornin vieraissa 2-0 ja eteni välieriin ensimmäisen kerran kymmeneen vuoteen.

The DFB-Pokal

@DFBPokal_EN
For the first time in 🔟 years, @HSV_English are in the #DFBPokal semi-finals.

Is this Die Rothosen's year?

Suomalaisen Fredrik Jensenin Augsburg sai heittää haaveet cup-voitosta, kun se taipui kotonaan jatkoajan jälkeen RB Leipzigille 1-2. Jensen tuli kentälle, kun jatkoaikaa oli pelattu reilut neljä minuuttia.

Leipzig oli lähellä voittaa pelin jo varsinaisella peliajalla Timo Wernerin tekemällä maalilla, mutta Augsburg nousi tasoihin lisäajan neljännellä minuutilla. Maalin viimeisteli islantilainen Alfred Finnbogason. Myös voittomaali syntyi lisäajan puolella, mutta nyt jatkoajalla. Michael Gregoritsch pelasi palloa kädellään, ja Marcel Halstenberg ampui rankkarimaalillaan Leipzigin cupin neljän parhaan joukkoon.