Huuhkajien hyökkääjän Teemu Pukin edustama Norwich on kovaa vauhtia matkalla Englannin pääsarjaan Valioliigaan.

Norwich johtaa Englannin Mestaruussarjaa neljän pisteen erolla Leedsiin, kun runkosarjaa on jäljellä neljä kierrosta. Kolmantena on Sheffield United, joka on seitsemän pisteen päässä Norwichista. Leeds ja Sheffield United ovat ainoat joukkueet, jotka voivat vielä ohittaa Norwichin sarjataulukossa.

Mestaruussarjan kaksi parasta nousee suoraan Valioliigaan, sijat 3-6 karsivat viimeisestä nousupaikasta.

Norwichilla on mahdollisuus varmistaa nousu korkeimmalle sarjatasolle jo nyt pääsiäisenä, aikaisintaan tänään perjantaina.

Jos Sheffield United häviää tänään kotonaan Nottinghamille ja Norwich voittaa myöhemmin illalla kotonaan Sheffield Wednesdayn, varmistuu Norwichin nousu jo tänään, koska joukkueiden välinen piste-ero olisi jo kymmenen pistettä.

Norwich nousee joka tapauksessa varmasti Valioliigaan, jos se voittaa tänään Sheffield Wednesdayn ja maanantaina Stoken vieraissa.

Norwichin nousu korkeimmalle sarjatasolle varmistuu joka tapauksessa maanantaina, jos se ja Sheffield United keräävät pääsiäisen otteluistaan saman verran pisteitä.

Norwich kruunataan maanantaina Mestaruussarjan mestariksi, jos se voittaa ottelunsa tänään sekä maanantaina ja Leeds ja Sheffield United pelaavat kummatkin kaksi tasapeliä tai keräävät vielä vähemmän pisteitä. Norwich kruunataan mestariksi maanantaina myös siinä tapauksessa, jos se voittaa molemmat ottelunsa ja Leeds kerää kahdesta ottelusta yhteensä vain kolme pistettä, eli yhden voiton.

Norwichin, Leedsin ja Sheffield Unitedin ottelut pääsiäisenä

Pe 19.4.

14.30 Sheffield United-Nottingham
17.00 Leeds-Wigan
21.45 Norwich-Sheffield Wednesday

Ma 22.4.

17.00 Hull-Sheffield United
17.00 Stoke-Norwich
19.15 Brentford-Leeds

Artikkelia muokattu 19.4.2019 klo 13.15. Korjattu yksi väittämä Norwichin ja Sheffield Unitedin piste-erosta.