Teemu Pukin taso pysynyt korkeana koko kauden – rankaissut lähes kaikkia sarjan seuroja

© Kuva: Getty Images
Eurooppa-liigassa Sevilla matkaa Romaniaan! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Norwich teki maanantaina kahden ylimmän sarjatason maaliennätyksensä, kun se nosti Stoke-ottelun (tasapeli 2-2) kahdella maalillaan maalisaldonsa jo 89:een. Lukema on Mestaruussarjan korkein. Toiseksi eniten maaleja on tehnyt neljäntenä oleva West Bromwich, 84.

Toisen Norwichin maaleista teki Suomen Teemu Pukki, jolle maali oli kauden ensimmäinen päämaali. Kaikkiaan Pukilla on maaleja 28. Puskumaalit ovat olleet Norwichin hyökkäyspelaajille harvinaisia muutenkin, sillä Pukki, Emiliano BuendiaMarco Stiepermann ja Onel Hernández ovat tehneet sarjassa yhteensä 52 maalia, mutta eilinen Pukin osuma oli vasta ensimmäinen puskumaali.

Huuhkajien kärkimies on tehnyt todella tasaisesti hyvää jälkeä koko kauden ajan. Sarjan 23 vastustajasta Pukki on onnistunut maalinteossa nyt peräti 18 joukkuetta vastaan. Viidestä joukkueesta, joita vastaan Pukki ei ole verkkoa heiluttanut, hän voi poistaa listoilta vielä Aston Villan, jonka Norwich kohtaa sarjan päätöskierroksella. Kauden ensimmäisestä Villa-kohtaamisesta Pukki oli loukkaantumisen takia sivussa.

Maali jäi Pukilta tekemättä Nottinghamia, Brentfordia, Bristol Cityä ja Hullia vastaan. Näistä kaksi ensinmainittua suomalainen kohtasi tosin vain kerran. Lisäksi Bristol City -otteluissa Pukki syötti kaksi maalia, ja Hullia ja Nottinghamia vastaan hänelle kirjattiin yksi maalisyöttö.

Pelaamistaan 41 ottelusta Pukki on tehnyt maalin 22 ottelussa ja jäänyt maaleitta 19:ssa. Pukin kauden pisin kuiva jakso nähtiin maaliskuussa, kun hän jäi maaleitta neljässä pelissä peräkkäin. Noissakin miehen tilille rekisteröitiin silti kaksi syöttöpistettä.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Eurooppa-liigassa Sevilla matkaa Romaniaan! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!