Veikkausliigaseuran pomolta karu kuva kenttäolosuhteista: ”Edessä keskustelujen kevät”

© Kuva: Juha Tamminen

Edis Tatli vs Teófimo López

Sijoita 1€ panoksella Tatliin – tienaa 50 euroa!

Puolustavan mestarin HJK:n ykköshaastajaksi kauden alla povattu Honka sai kokea maanantaina karvaan pettymyksen, kun se hävisi kotiavauksessaan IFK Mariehamnille 1-3. Jo ennen ottelua toppari Robert Ivanov mietti huolestuneena kehnon pelialustan vaikutusta Hongan pelitapaan. Toden totta vierasjoukkue IFK Mariehamn hallitsikin kuoppaisen ja rosoisen ”nurmen” metkut isäntiä paremmin.

Vielä samana iltana Hongan manageri Hexi Arteva postasi Twitteriin kuvan Tapiolan surkeakuntoisesta nurmesta. Oheen Arteva kirjoitti väkevän keskustelunavauksen Espoon pääsarjajalkapalloilun kenttätilanteesta.

– Parempi voitti, pulinat pois. Grattis IFK Mariehamn. Meillä on edessä keskustelujen kevät. Millaisissa olosuhteissa Espoossa Veikkausliigaa vai pelataanko ylipäätään? Liikuntatoimi tekee parhaansa, mutta ei sekään mahdottomiin pysty. Vastuu ja valta on päättäjillä, Arteva sanaili.

Hongan valmentaja Vesa Vasara myönsi pelin jälkeen, että kotijoukkueella oli olosuhteiden kanssa vaikeuksia.

– Ensimmäinen puoliaika oli tasainen. Toisella olimme selkeästi huonompia ja IFK ansaitsi voittonsa. Emme pystyneet mukautumaan olosuhteisiin, Vasara totesi Hongan kotisivuilla.

– Jos päästää kaksi erikoistilannemaalia, niin on aina aika heikoilla. Toisen puoliajan olimme tosiaan selvästi sillassa, emmekä saaneet pelaamistamme korjattua.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kärpät – Red Bull Salzburg

Katso matsi ilmaiseksi ja lyö otteluun riskitön veto!