Antonio Conte löi yhden oven kiinni: ”Avioliitot ovat kaksisuuntaisia”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Entisen Chelsea-luotsi Antonio Conten seuraavasta siirrosta on supistu jo pitkään. Huhuissa on vilahtanut välillä Bayern Münchenkin, mutta pääasiassa kulisseissa on kuiskittu Juventuksesta, Serie A:n milanolaisseuroista sekä AS Romasta.

Mestarien liiga -paikasta kynsin hampain taisteleva AS Roma voidaan nyt lukea pois laskuista. Asian vahvisti Conte itse, joka antoi haastattelun Gazzetta dello Sportille. Roma tarjosi Contelle tiettävästi 9,5 miljoonan euron vuosipalkkaa, mutta valmentajan mukaan ”olosuhteet eivät täsmänneet”.

– Avioliitot ovat kaksisuuntaisia, Conte heitti lehdelle.

– Minusta Juventus on aloittanut polkunsa ja on erittäin tyytyväinen Allegriin, joka on jatkanut työtäni ja pärjää todella hyvin. Sitä ei kuitenkaan tiedä, mitä huominen tuo tullessaan.

– Jos joku soittaa minulle tänään, minun täytyy esitellä jalkapallonäkemykseni ja -metodini, koska olen hyvin tiukka itseni kanssa. En mikromanageroi, eikä valmentajan tehtävä ole minusta tehdä mahdollisimman vähän vahinkoa.

– Jos seurat ajattelevat niin, heidän ei kannata soittaa minulle. Toisekseen minulla on ongelma: voittaminen. Se on työni päämäärä. Se pätee kaikkiin joukkueisiin, ei vain Interiin tai Milaniin.

– Minun täytyy kokea, että voin voittaa minkä joukkueen tahansa. Muuten voin jatkaa nykyistä elämääni ongelmitta, Conte täräyttää.

Ilmeisesti ongelmat Roman tarjouksen kanssa liittyvätkin joukkueen urheilullisiin tulevaisuudennäkymiin, joihin Conte ei nähtävästi suhtautu kovin optimistisesti.

– Rakastuin Roomaan, ja vietin siellä paljon aikaa valmentaessani maajoukkuetta kahden vuoden ajan. Olimpicolla voi astia fanien intohimon. He elävät jalkapalloa intensiivisesti ja sekoavat Roman puolesta.

– Se intohimoinen tunnelma sitoo mukaansa. Juuri nyt olosuhteet eivät ole oikeat, mutta luulen, että valmennan Romaa vielä jonain päivänä.

Lähde: Football-Italia

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS