© Kuva:

Aston Villa – Norwich: panoksena mestaruus

Championship
Aston Villa – Norwich
Sunnuntai 05.05 klo 14:30

Sunnuntaina pistetään Championshipin runkosarja pakettiin. 46 ottelun sarja on todella rankka, eikä sitä helpota yhtään Englannin sangen työllistävät cup-turnaukset. Runkosarjan jälkeen kolmannesta kuudennelle sijalle sijoittuneet joukkueet pelaavat playoffit noususta. Championshipin nousufinaalia onkin syystä sanottu maailman arvokkaimmaksi jalkapallo-otteluksi: Valioliigan TV-sopimuksen tuomat suuret rahat tekevät ottelusta erityisen.

Aston Villa pelaa tässä ottelussa ilman panosta: se sijoittuu sarjassa viidenneksi ja valmistautuu siis pudotuspeleihin. Villa on ollut kevään kuuma joukkue, sillä se on hävinnyt sarjassa viimeksi helmikuussa. Villan hyökkäys on tehokas ja sen otteluissa on tehty keskimäärin paljon maaleja – kuten Norwichinkin. On syytä odottaa Villalta päätöskierroksella vapautunutta suoritusta.

Norwich varmisti sarjanousunsa viime viikolla ja tässä pelissä se haluaa varmasti vielä varmistaa koko Championshipin mestaruuden. Myös Teemu Pukin lisämaalit varmasti ilahduttaisivat Kanarialintujen faneja. Daniel Farken joukkue ei ole pelannut nousua varmistaessaan puolustuksen kautta, eikä se todennäköisesti tee sitä tässäkään ottelussa. Pelin kuvan voi odottaa olevan hyvin aktiivinen.

Vetosuositus

Petsipappa odottaa sunnuntaina maaleja molemmilta joukkueilta. Siksi tässä kannattaakin yrittää overia. Vetosuositus on siis Ottelussa yli 3,5 maalia kertoimella 2,60. Ottelua pystyy seuraamaan suorana lähetyksenä Unibet TV:ssä.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Aston Villa – Norwich ja kohteeseen Ottelussa yli 3,5 maalia . Jos ottelussa tehdään vähintään 4 maalia, saat 260 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos maaleja tehdään enintään kolme, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Championshipin ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Championshipin lisäksi näet myös esimerkiksi Ranskan Ligue 1:n, La Ligan, Serie A:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.

Erikoistarjous: 5€ ilmaisveto jokaiseen Leijonien matsiin

Unibet tarjoaa rajoitetun ajan SuomiFutiksen lukijoille erikoisetua: saat lunastettua 5€ ilmaisvedon jokaisen Suomen alkulohkon matsiin (7×5€ ilmaisvetoa). Tarjouksen saa vain oheisen linkin kautta ja se on voimassa ainoastaan 9.5. asti.

Ohjeet tarjouksen lunastamiseen:

1. Rekisteröidy Unibetille TÄSTÄ.
2. Tee 10€ veto ennen torstaita 9. toukokuuta klo 23.59, jotta olet oikeutettu ilmaisvetoihin.
3. Ilmaisvedot maksetaan pelaajien tilille viimeistään klo 14.00 jokaisen arkipäivänä.