Bayern Münchenin jättävä legendapelaaja haluaa taistella mestaruuksista vielä jatkossakin: ”Olen ollut huipulla läpi urani”

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus AIK:n voitolla!

Arjen Robben ei ole ripustamassa nappulakenkiä naulaan, vaikka tammikuussa tuli mittariin 35 vuotta ja hänen sopimuksensa Bayern Münchenissä on päättymässä.

Varmaa on vain, että hollantilaislaiturin ura Bayernissa tulee päätökseen. Robben on voittanut seurassa kymmenen vuoden aikana 18 pokaalia, ja kaksi saattaa olla vielä tulossa, jos Bayern vie Bundesliigan ja Saksan cupin mestaruuden.

Robben kertoi Kickerin haastattelussa, että hän on saanut jo useita tarjouksia muilta seuroilta. Hän haluaa taistella titteleistä myös uransa viimeisinä vuosina.

– Minulla on niin paljon vaihtoehtoja, sekä Euroopassa että sen ulkopuolella.

– Olen ollut huipulla läpi urani ja pelannut mestaruuksista. En tiedä, onko minusta pelaamaan joukkueessa, joka taistelee kuudennesta tai kahdeksannesta sijasta.

Robben arvioi, että hän voi pelata vielä 4-5 vuotta, jos hänen kroppansa sen sallii. Hän on pelannut loukkaantumisten takia tämän vuoden puolella vain kahdessa ottelussa.

– Haluan yhä pelata, mutta en halua viettää jälleen viittä kuukautta loukkaantuneena tai kärsiä pikkuvammoista.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus AIK:n voitolla!