Bayern-tähden äiti ilmestyi yllättäen baariin katsomaan loppuottelua ja jätti lähtiessään runsaan tipin

© Kuva: Getty Images
Maalijuhla Chilen ja Uruguayn matsissa? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Bayern München voitti lauantaina Saksan cupin kaataen RB Leipzigin 3-0 kilpailun loppuottelussa Berliinin olympiastadionilla.

Yksi Bayernin sankareista oli laitahyökkääjä Kingsley Coman, joka teki yhden maalin ja oli mukana alustamassa toista.

Münchenissä sijaitseva Stadion an der Schleissheimerstrasse -jalkapallobaari kertoo sosiaalisessa mediassa, että Comanin äidiltä Katia Comanilta oli jäädä loppuottelu ja hänen poikansa uroteot näkemättä.

Baari kertoo Facebook-sivuillaan, että se oli lauantai-iltana loppuottelun aikaan aivan täynnä, mutta eräs nainen ilmestyi paikalle ja pyysi päästä sisään.

Nainen sanoi: ”Tuolla on poikani, tuolla on poikani!”. Baarin työntekijät olettivat, että hän puhuu jostain paikalla istuvasta katsojasta, mutta nainen selvensi, että hänen poikansa nimi on Kinsgley ja että poika on parhaillaan kentällä. Katia Coman tuli baariin seuraamaan ottelua, koska hänen oma televisionsa oli rikki.

Niinpä Comanin äidille tehtiin hieman tilaa, jotta hän pääsi seuraamaan poikansa joukkueen mestaruusjuhlia. Katia Coman nautti baarissa vain yhden oluen, mutta hän jätti lähtiessään runsaan 46,10 euron tipin.

Maalijuhla Chilen ja Uruguayn matsissa? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!