Entinen joukkuekaveri houkuttelee AS Roman jättävää Daniele De Rossia Argentiinaan: ”Puhumme päivittäin”

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

AS Roman legendapelaaja Daniele De Rossi pelasi sunnuntaina viimeisen ottelunsa seuran väreissä, kun joukkue kukisti Parman 2-1 Serie A:n päätöskierroksella.

LUE MYÖS: Satumainen hyvästien ilta Roomassa, kun taivaskin itki – AS Roman legendoilta isot saappaat täytettäväksi

Koko 18 vuoden ammattilaisuransa ajan Romaa edustanut De Rossi, 35, etsii nyt uutta seuraa. Huhujen mukaan hänellä riittää ottajia eri puolella planeettaa.

Mielenkiintoisen vaihtoehdon keskikenttäpelaajalle tarjoaa Argentiinan suurseura Boca Juniors, jonka urheilutoimenjohtajana toimii De Rossin entinen pelikaveri Nicolás Burdisso.

Argentiinalaispakki Burdisso pelasi De Rossin kanssa Romassa viisi vuotta. Hän lopetti pelaajauransa viime vuonna ja siirtyi tammikuussa kasvattajaseuransa Bocan palvelukseen.

Burdisson mukaan hän on jo puhunut De Rossille mahdollisesta siirrosta Argentiinaan.

– Se tekee minut ylpeäksi, että niin moni iso pelaaja on kiinnostunut pelaamisesta Boca Juniorsissa ja haluaa tulla tänne,mutta haluaminen ja todellisuus ovat kaksi eri asiaa. Danielen tilanne on erilainen, kommentoi Burdisso Fox Sportsille.

– Hän on ystäväni, puhumme päivittäin. Hän on aina osoittanut olevansa halukas tulemaan tänne.

– Puhuin hänelle vielä pari päivää sitten, mutta jätin hänet rauhaan, koska hänellä oli jäähyväispelinsä. Sanoin hänelle, että haluaisimme hänet tänne ja lupasin, että puhumme lisää lähipäivinä.

Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!