Liverpoolin puolustus on keskiviikkona ehkä kautensa suurimman haasteen edessä. Vastassa on nimittäin José Mourinhon mukaan kaikkien aikojen erityisin tapaus, Lionel Messi.

Barcelona isännöi keskiviikkona Liverpoolia Camp Noulla Mestarien liigan välierien avausosassa. Jos on Liverpoolin hyökkäys ollut vaarallinen tällä kaudella, niin samaa voi sanoa Barcelonan vastaavasta. Ja ennen kaikkea Lionel Messistä, joka on hyvää vauhtia nappaamassa La Ligassa Kultaisen kengän kauden päätteeksi mestaruuden lisäksi.

Manchester Unitedista potkut kuluvalla kaudella saanut José Mourinho kehui omassa ohjelmassaan Messiä estoitta.

– En sano, että Messi on ”the special on” tällä viikolla, koska hän on kaikkien aikojen ”the special one”. Hän tekee kaksi maalia Manchester Unitedia vastaan, hän tekee kaksi maalia vähän väliä, Mourinho totesi RT:lle.

Liverpoolin täytyy keksiä keinot Messin pysäyttämiseksi päästäkseen finaaliin. Se voi olla Mourinhon mukaan kuitenkin mahdoton tehtävä.

– Sanoisin, että Liverpool olisi suosikki, jos Barcelona pelaisi ilman Messiä. Mutta Messin kanssa, no Messi on Messi, Mourinho totesi tyhjentävästi.

Mestarien liigan välierä Barcelona – Liverpool pelataan tänään, keskiviikkona, kello 22 Suomen aikaa. Välierien toinen osa pelataan Anfieldilla ensi viikon tiistaina 7.5.