Veikkausliigakauden 2019 toistaiseksi kenties eniten puhuttanut tilanne nähtiin maanantaina Turussa Veritas Stadionilla, kun HJK:n toppari Faith Friday Obilor suoritti rajun kahden jalan pulkkataklauksen kohti Interin laitapuolustaja Luciano Balbia.

Obilor sai taklauksestaan välittömästi punaisen kortin, ja some-käyttäjien mielestä ansaitsi myös normaalia pidemmän pelikiellon. Balbin pelättiin loukkaantuneen rajunnäköisessä tilanteessa pahemminkin, ja huojennus oli suuri, kun Inter tiedotti tiistaina, ettei argentiinalaisen jalassa todettu luunmurtumia.

Se, että Balbi vietiin Kupittaalta jatkotutkimuksiin ambulanssikyydillä, oli kuitenkin liikaa TPS:ssä luistimet jalassaan hyökkäävälle Jonne Virtaselle, joka on tunnetusti aktiivinen sosiaalisen median käyttäjänä.

– Ei oo kyllä turhii riskei otettu ku on menty lanssilla sairaalaan tarkastaa et jalassa on mustelma, 197-senttinen ja 118-kiloinen kaukalojyrä kirjoitti ja aiheutti futisväessä pöyristymistä.

Jo oman twiittinsä kommenttikentässä Virtanen sai kitkerää palautetta, mutta twiittiin reagoitiin myös muuten.

– Jonne Virtanen liiton riskienhallintapäälliköksi. Vahvan näkemyksen omaava asiantuntija-jääkiekkoilija aloittaa tehtävässään välittömästi, parodiatili Suomen Pöllöliitto kirjoitti.

Suomen Pöllöliitto

@FinPolloliitto
Jonne Virtanen (@monsterimonni) liiton riskienhallintapäälliköksi. Vahvan näkemyksen omaava asiantuntija-jääkiekkoilija aloittaa tehtävässään välittömästi.

– Loistavaa, että saatiin diagnoosi myös lääketieteen lisensiaatilta, kirjoitti puolestaan HJK-ottelussa kaksi maalia viimeistellyt Timo Furuholm.

Timo Furuholm

@TimoFuruholm
Loistavaa, että saatiin diagnoosi myös lääketieteen lisensiaatilta.

– Vappuna sitä näkee kaikenlaista typerää, mutta tässä ylivoimainen voittaja, kommentoi puolestaan Twitter-nimimerkki J.Käkönen.

J.Käkönen

@jkakonen
Vappuna sitä näkee kaikenlaista typerää, mutta tässä ylivoimainen voittaja.

Usein nyrkkejään kaukalossa heiluttanut kiekkomörssäri reagoi torstaina itsekin twiittinsä aikaansaamiin reaktioihin. Näin nelosketjun puurtajan vastaus kuului:

– Eihän tänne voi enää kirjottaa mitään. Mun mielestä asia oli hauskasti ilmotettu (hyvä että kaveril ei käyny pahemmin). Vituttaa kaikemaailma piipittäjät ku pahottaa mielensä ja ne ketkä pahottaa mielensä ku muut pahottaa mielensä. Terveisin näköjään jalkapallovihaaja Virtanen.