Juventus-tähden veli vihjasi vahvasti siirrosta muualle – ”Hän tarvitsee muutosta”

Juventuksen avainpelaaja Paulo Dybalan kausi on ollut viime vuosiin verrattuna haasteellinen ja vastuu on hieman vähentynyt. Argentiinalaistähti ei ole loistanut aivan odotetulla tavalla, mutta hän on silti osunut kaikki kilpailut mukaan lukien kymmenen kertaa.

Dybala on ollut siirtohuhujen ympäröimä jo monena kautena. Hänen tilanteensa torinolaisseurassa on vain voimistanut spekulaatioita. Lisää bensaa liekkeihin heitti Paulon veli, Gustavo Dybala, joka vihjasi vahvasti siirrosta muualle kesän aikana.

– On iso mahdollisuus, että hän lähtee Torinosta. Hän tarvitsee muutosta, Gustavo sanoi Radio Impactolle.

– Hän tunsi olonsa todella hyväksi Italiassa, mutta ei enää – kuten ei moni muukaan Juventus-pelaaja. Hän ei ole ainoa pelaaja, joka tulee lähtemään.

Dybala on edustanut Juventusta vuodesta 2015 alkaen. Hänen sopimuksensa on voimassa kesään 2022 asti.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!