Keskikenttämiehen agentti tylynä siirtohuhuista: ”Ammattilainen, eikä mikään fani”

© Kuva: Getty Images

Keskikenttäpelaaja Jorginho on ehkä hieman yllättäenkin mainittu jälleen siirtohuhuissa suurseurojen välillä. Italialainen siirtyi Napolista Chelseaan viime kesänä – samoin kuin manageri Maurizio Sarri. Kaksikko ollaan nyt yhdistetty joissain puheissa Napolin pahimpaan viholliseen, Juventukseen.

Italialaismediassa, ja etenkin Napolin kannattajissa tämä on aiheuttanut hämmennystä. Brasilialaissyntyisen pelaajan agentti Joao Santos suhtautuu asiaan viileästi.

– En tiedä näistä puheista, uskoisin että hän valmistautuu Chelsean kanssa Eurooppa-liigan finaaliin.

Suurin odotuksin Valioliigaan saapunut syöttökone paljasti kauden aikana myös tukun heikkouksiaan. Tämän agentti luonnollisesti sivuuttaa.

– Mielestäni hän pelasi melko loistokkaan kauden, 50 ottelua. Joukkue sijoittui Valioliigan kolmanneksi, ja pelaa eurooppalaisessa loppuottelussa. Jorginho on lisäksi Italian maajoukueessa.

Kannattajien korville seuraavat lausunnot ovat varmasti myrkkyä.

– Jorginho on ammattilainen, eikä mikään fani. Hän pitää Napolista kaupunkina, mutta ei hän voi kieltäytyä pelaamasta jossakin tietyssä joukkueessa. Vasta kun peliura on ohi, hän voi käyttäytyä kuin jonkun joukkueen kannattaja.

Lähde: Football Italia


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.