Lähde: Sergio Ramos haluaa siirtyä Kiinaan merkillisen ongelman takia – korviaan myöten veloissa!

© Kuva: Getty Images
Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Kun puhumme Sergio Ramosista, yhdestä vuosikymmenen menestyneimmistä ja tunnetuimmista jalkapalloilijoista, emme uskoisi hänen kärsivän rahaongelmista.

Espanjalaisohjelma Golazo de Golin mukaan espanjalaistähti on kuitenkin ajatunut ongelmiin yrityselämässään jalkapallon ulkopuolella, minkä takia hän haluaa tuplata palkkansa siirtymällä Kiinaan (lue lisää).

ABC-lehden toimittajan Rubén Cañizaresin mukaan Ramos on ostanut maata Madridin laitamilta, minne hänen olisi tarkoitus rakentaa 22 000 uutta asuntoa. Real Madrid -toppari otti rakennusprojektiaan varten jopa 35 miljoonan euron lainan Santander-pankilta.

Rakennusprojekti on kuitenkin ollut pitkään jäissä, koska Madridin kaupunginvaltuusto ei ole hyväksynyt Ramosin rakennussuunnitelmia. Ramosilla on ollut vaikeuksia maksaa lainalyhennyksiä takaisin pankille, mikä on nostattanut hänen toiveitaan siirtyä Kiinaan.

Ramos tienaa tällä hetkellä noin 12 miljoonaa euroa vuodessa Real Madridissa. Kiinassa hänen vuosipalkkansa nousisi huhujen mukaan lähes kaksinkertaiseksi.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!