Näin Mika Lehkosuo vastasi kysymykseen roolistaan HJK:n päävalmentajana – ”Kyllä he sitten kertovat minulle”

© Kuva: Juha Tamminen

HJK jäi Töölössä lauantaina 2-2 -tasapeliin SJK:n isäntänä.

HJK nousi lisäajalla tasoihin Lassi Lappalaisen kauden toisen maalin myötä, mutta tasapeli oli kaukana siitä, mitä helsinkiläiset hakivat lauantain ottelusta. Kyseessä oli jo seitsemäs peräkkäinen voitoton ottelu Mika Lehkosuon miehistölle.

Tasaisen alkukauden myötä HJK on parhaillaan vain pisteen päässä sarjaa maalieronsa turvin johtavasta SJK:sta, mutta toisena olevalla Ilveksellä, joka on HJK:n kanssa tasapisteissä, on jopa kolme ottelua vähemmän pelattuna kuin HJK:lla.

Lehkosuo vastasi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa kysymykseen roolistaan HJK:n päävalmentajana.

– Kyllä he sitten kertovat minulle, kun he eivät usko projektiini tai tekemiseeni. Niin kauan keskityn ja laitan kaiken fokuksen siihen, mihin voin vaikuttaa, eli alamme voittamaan ja millä tavalla voitamme. Ei minun kannata liikaa uhrata energiaani muihin asioihin.

Lehkosuo avasi myös HJK:n loukkaantumistilannetta. Päävalmentajan mukaan HJK saa seuraavaan otteluunsa FC Lahtea vastaan useamman pelaajan takaisin kokoonpanoon.

– Pelikiellosta tulevat Kaan Kairinen ja Sebastian Dahlström. Sitten meille tulevat takaisin Riku Riski ja Akseli Pelvas. Pelvas on jo harjoitellut meidän kanssa ja Riku on vetänyt niin kovia treenejä, että hän aloittaa lähipäivinä harjoittelemaan kanssamme täysillä. Todennäköisesti molemmat ovat käytettävissä.

– Evans Mensah aloittaa todennäköisesti harjoittelemaan joukkueen kanssa loppuviikosta ja on todennäköisesti Lahdessa käytettävissä, Lehkosuo avasi.