Neymar ei muiden pysteistä piittaa – viime vuonna videopeli-ilta, nyt biletystä Rihannan kanssa

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Brassitähti Neymarin kerrotaan siirtyneen kesällä 2017 Barcelonasta Paris Saint-Germainiin, jotta hän pääsisi pois Lionel Messin varjosta. Menestystä Mestarien liigassa ei kuitenkaan ole tullut, ja varjoakin riittää edelleen – nyt nimittäin Kylian Mbappén hahmon muotoista.

Taiturin tähti on ollut ainakin sen verran laskussa, että viime joulukuussa järjestetyssä Ballon d’Or-gaalassa Neymar arvostettiin vasta sijalle 12. Kyseessä oli ensimmäinen kerta kuuteen vuoteen, kun Neymar ei mahtunut äänestyksessä kymmenen parhaan joukkoon.

Neymaria ei tuolloin jaksanut gaala ja muiden pystit kädessä patsastelu pahemmin kiinnostaa. Sen sijaan, että hän olisi vaivautunut paikan päälle palkintogaalaan, Neymar jäi kotiinsa pelaamaan videopeli Call of Dutya, pelikavereinaan joukkuetoverit Thiago Silva ja Marquinhos. Luonnollisesti pelisessio striimattiin suorana sosiaaliseen mediaan.

Sunnuntai-iltana Pariisissa vietettiin jälleen palkintogaalaa, kun vuorossa oli ranskalaisen futiskauden parhaiden palkitseminen. Neymar itsekin pääsi Ligue 1:n tähdistökentälliseen, mutta illan todellinen tähti oli 20-vuotias seuratoveri Mbappé, joka valittiin tähdistöjoukkueen lisäksi sarjan parhaaksi nuoreksi pelaajaksi (kolmannen kerran peräkkäin) sekä sarjan parhaaksi pelaajaksi. Kyseinen tuplapalkinto osui yhden ja saman pelaajan kohdalle ensimmäisen kerran Ligue 1:n historiassa.

Jälleen kerran Neymar löysi samaksi illaksi parempaakin tekemistä kuin toisten varjossa seisoskelun. Neymar vietti illan pop-tähti Rihannan muotijuhlissa niin ikään Pariisissa, ja kuten asiaan kuuluu, piti tämäkin kohtaaminen ikuistaa myös sosiaaliseen mediaan.

Twitterissä Neymarin tuorein valinta ei ihastusta ole herättänyt.

– En voi väittää yllättyneeni, joku kirjoitti.

– Hän vaikutti tasapainoisemmalta pelatessaan Barcassa. Nykyään Neymar keskittyy enemmän markkinointiin ja juhlimiseen kuin jalkapalloon, eräs toinen jatkoi.

– Niin paljon hukattua lahjakkuutta. Aina juhlimassa. Hän ei välitä jalkapallosta, joukkueestaan eikä pelikavereistaan. Se on sääli, joku lisäsi.

Lähde: SportBible

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!