Portolta hieno kunnianosoitus Iker Casillasille – näin maalivahtilegendaa tsempattiin

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Jalkapalloväen pysäytti vappupäivänä yllättävä uutinen, kun legendaarisen maalivahdin Iker Casillasin kerrottiin saaneen sydänkohtauksen seurajoukkueensa FC Porton harjoituksissa. Casillas sai onneksi ripeää hoitoa ja on toipumassa hyvää vauhtia, mutta lääkärit pelkäävät espanjalaisen pelaajauran olevan ohi.

Porton kannattajat osoittivat lauantain ottelussa CD Avesia vastaan näyttävästi ja kuuluvasti tukensa konkarivahti Casillasille. Casillasin kunniaksi oli kyhätty lähes koko päätykatsomon kattava tifo tekstillä ”Voimia Iker”, ja miehelle hoilattiin omia chantteja.

Porton julkaiseman pätkän ottelusta voi katsoa allaolevasta twiitistä tai tästä linkistä.

Myös Casillasin kasvattajaseura Real Madrid, jossa mies on pelannut lähes koko uransa, muisti sankariaan sunnuntaisen Villarreal-ottelun alla. Real Madridin pelaajat poseerasivat medialle yllään T-paidat, joiden kuvatekstinä oli ”Iker, kaikki sinun kanssasi”.

Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!