© Kuva:

RoPS – HJK: tuhlaajapoika vai sankari

Veikkausliiga
RoPS – HJK
Perjantai 31.05 klo 18:30

Perjantain varmaankin mielenkiintoisin veikkausliigaottelu pelataan Rovaniemellä, jossa Toni Koskela tekee HJK:n peräsimessä visiitin RoPSia vastaan. Koskelahan vastikään hankittiin HJK:hon valmentajaksi erotetun Mika Lehkosuon tilalle. RoPS ehti saavuttaa Koskelan aikana mitalin, mutta on mielenkiintoista nähdä saako tuore ex-valmentaja tuhlaajapojan vai sankarin vastaanoton perjantaina.

RoPS pelasi Pasi Tuutin alaisuudessa kelpo ottelun SJK:ta vastaan ja paremmalla viimeistelyllä olisi saattanut kuitata ottelusta kolme pistettä. Vaikkei tilanteiden loppuun saakka vieminen ollut ainakaan vielä odotetulla tasolla, tilanteita pystyttiin luomaan ja se lupaa jo hyvää kauden jatkoa ajatellen. HJK:ta vastaan RoPSin tilanne on sinänsä erilainen, sillä vastustajan valmentaja on koonnut joukkueen ja tuntee sen kuin omat taskunsa. Taktisella puolella on siis varmasti tekemistä.

HJK aloitti elämän Lehkosuon jälkeen vapauttavalla 3-1 voitolla KPV:stä. Vaikkei vastustaja mikään ihmeellinen mittari olekaan, joukkue näytti jollain lailla vapautuneemmalta ja tuli ottelun alkupuolella päälle niin kovaa, että lopussa meinasi jo väsykin tulla. Puolustuksen organisoinnin suhteen Koskelalla on vielä töitä ja RoPSin mahdollisuus voi piillä tässä.

Vetosuositus

Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä hyvällä tiellä ja pystyvät luomaan paikkoja. Vetomarkkinoilla ottelua arvioidaan kovin vähämaaliseksi ja tähän perustuu vetoideakin. Alle 2,5 on Petsipapan kirjoissa vain marginaalinen suosikki, joten vetosuositus näillä linjoilla on Ottelussa yli 2,5 maalia kertoimella 2,38.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun RoPS – HJK  ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 2,5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 238 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.