RoPS:n avainpelaajat vihdoin takaisin kokoonpanossa – käsiohjelmassa hupaisa virhe

© Kuva: Juha Tamminen
Tottenham ja RB Leipzig Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Rovaniemen Palloseuran kannattajat saivat iloisia uutisia, sillä joukkueen kokoonpanossa nähdään tänään kauan odotettuja pelaajia, jotka ovat toipuneet loukkaantumisistaan. Kotiottelussa HIFK:ta vastaan maalin suulle palaa kokenut joukkueen kapteeni Antonio Reguero, joka loukkasi tammikuussa polveaan. Veikkausliigan viime kauden parhaaksi maalivahdiksi valittu Reguero oli jo edellisessä ottelussa vaihtopenkillä, mutta nyt hän on myös valmis pelaamaan alusta lähtien.

Myös vaihtopenkillä on kannattajia taatusti miellyttävä heppu, sillä armoitettu maalintekijä Aleksandr Kokko on ensi kertaa kauden aikana RoPS:n kokoonpanossa. 31-vuotias Kokko on Veikkausliigan kaksinkertainen maalikuningas, mutta on kärsinyt alkukauden aikana vammasta. RoPS:n avaukseen palaavat myös flunssistaan toipuneet Agnaldo ja Kalle Katz.

Ottelun avauskokoonpanot:

RoPS: Reguero; Hyvärinen, Sissoko, Katz, Taiwo; Muinonen, Lingman; Kaukua, Jäntti, Agnaldo; Rahimi
HIFK: Origi; Selander, Mäntylä, Patronen, Sesay; Dunsby, Gela, Toró, Mattsson; Larsson, Saira

Kello 18.30 alkavan RoPS-HIFK -ottelun käsiohjelmassa – nettiversiossa ainakin – on hupaisa virhe, sillä takasivun kokoonpanoluettelossa on HIFK:n valmentajaksi listattu Jani Honkavaara. 43-vuotias Honkavaara on toki HIFK:n pitkäaikainen valmentaja, mutta hän siirtyi jo lokakuussa 2016 KuPS:n luotsiksi. Käsiohjelmaa pääsee katselemaan täältä.

Rovaniemellä on pyryttänyt perjantaina lunta, joten alkuiltapäivästä oli vielä hieman epävarmaa, päästäänkö peliä pelaamaan. RoPS-leirissä oltiin kuitenkin optimistisia pelaamisen suhteen.

Juttuun lisätty 3.5. klo 18 puuttunut vuosiluku 2016.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Tottenham ja RB Leipzig Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!