Saksan MM-sankari paljastaa masennuksen menestyskisojen takaa: ”He unohtavat kuinka p**ka turnaukseni oli”

© Kuva: Getty Images
Miten Arsenal pärjää sarjajumbon vieraana? Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Borussia Dortmundin hyökkäävä keskikenttäpelaaja Mario Götze nousi vuonna 2014 parrasvaloihin ratkaistuaan Saksan MM-kullan. Jatkoaikamaali Brasilian kisojen finaalissa Argentiinan verkkoon teki taiturista kotimaansa suuren sankarin.

Götze itse on tähtihetkeään kohtaan kriittisempi. 26-vuotiaan pelaajan mielestä voittomaali antoi anteeksi kokonaisuudessaan heikosti menneen turnauksen.

– Ihmiset puhuvat MM-kisoista ja finaalimaalistani. Mielestäni he unohtavan sen, kuinka paska turnaukseni oli ennen loppua. Kaikki unohtavat, että minut vaihdettiin puoliajalla pois neljännesvälieräottelussa Algeriaa vastaan, Götze kritisoi Players Tribune -kirjoituksessaan.

– Minä en kuitenkaan unohda sitä. En avannut puolivälierässä Ranskaa vastaan. En myöskään pelannut kokonaan välierien Brasilia-ottelua. Se oli ehkäpä elämäni surullisin hetki. En löytänyt mitään positiivisia asioita. Olin hyvin masentunut ennen finaalia.

– Ihmiset puhuvat vain maalista, maalista ja maalista. Maali oli seuraus hotellihuoneessa tekemästäni päätöksestä lopettaa synkistely ja keskittyä harjoitteluun ennen finaalia.

– Maali oli enemmän kuin unelmaa, mutta olin eniten iloinen siitä miten käsittelin päivät ennen finaalia. Olin urani surkeimmassa pisteessä ja kolme päivää myöhemmin olin yhtäkkiä sankari. Olimme maailmanmestareita.

Miten Arsenal pärjää sarjajumbon vieraana? Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!
Edellinen artikkeliBild: Internazionale haluaa Bayern Münchenin huippupuolustajan
Seuraava artikkeliPSG julkaisi Kylian Mbappén tilanteesta tiedotteen, valmentaja jutteli halusta lähteä Madridiin: ”Suljetuin silmin”