Sanktiot Stadin derbystä jaettu – tasapeli tälläkin rintamalla

© Kuva: Juha Tamminen

Palloliiton kurinpitovaliokunnan puheenjohtaja on jakanut rangaistuksia reilun parin viikon takaisesta Stadin derbystä. HJK ja HIFK tasasivat 23.4. pisteet maalein 1-1, ja myös sanktiot menivät kiihkeän ottelun osalta lopulta tasan (lue Stadin derbystä lisää täältä).

Käsittelyssä olivat kummankin joukkueen kannattajien katsomossa sytyttämät pyrotekniset välineet sekä kannattajien poistuminen kentän puolelle ottelun aikana. HJK:n kannattajien puolelta yksi soihduista heitettiin myös kentälle, lähelle joukkueen omaa maalivahtia Maksim Rudakovia. HIFK:n kannattajista noin 50 puolestaan arvioitiin poistuneen katsomosta kentälle, kun HJK:n kannattajista tähän syyllistyi yksi.

Kurinpitomenettely oli sekä HJK:lle että HIFK:lle jo kuluvan kauden toinen. Siksi kurinpitovaliokunnan puheenjohtaja määräsi molemmille seuroille tasasumman, 1 500 euron sakkorangaistuksen.

Kurinpitovaliokunnan päätöslauselman voi lukea kokonaisuudessaan täältä.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kertoimet ottelulle IFK Mariehamn - HIFK 23.10.2019