Showpainija hieroi suolaa Liverpoolin kannattajien haavoihin – yleisö hiiltyi lauluesitykselle

© Kuva: Getty Images
La Ligassa Barcelona - Granada! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

WWE-showpainija Jeffrey Sciullo eli tutummin Elias hieroi suolaa Liverpoolin kannattajien haavoihin sunnuntaina Valioliigan päätöskierroksen jälkeen.

Liverpool tuli Valioliigassa toiseksi jääden pisteen päähän Manchester Citystä, joka nappasi mestaruuden toista kautta peräkkäin.

Vain pari tuntia päätöskierroksen jälkeen Elias oli estradilla WWE:n tapahtumassa Liverpoolin kaupungissa. Kitaraa soittava showpainija tunnetaan tavastaan ärsyttää paikallisia katsojia, eikä hän luistanut tavoistaan myöskään Liverpoolissa.

Elias laulatti yleisöä Beatlesin klassikkokappaleella ’Yesterday’. Kesken esityksen hän puki Manchester Cityn pelipaidan päälleen ja jatkoi kappaletta omilla sanoituksillaan. Täyteen tungettu areena vastasi hänelle vihellyksin ja buuauksin.

– Aikaisemmin tänään Man City voitti isoimman pelinsä. Nyt Liverpoolilla ei ole enää pelejä pelattavana. Paitsi kun he häviävät Tottenhamille kahden viikon päästä, lauloi Elias viitaten 1. kesäkuuta pelattavaan Mestarien liigan loppuotteluun.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

La Ligassa Barcelona - Granada! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!