Showpainija hieroi suolaa Liverpoolin kannattajien haavoihin – yleisö hiiltyi lauluesitykselle

© Kuva: Getty Images
Serie A:ssa Bologna - Atalanta! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

WWE-showpainija Jeffrey Sciullo eli tutummin Elias hieroi suolaa Liverpoolin kannattajien haavoihin sunnuntaina Valioliigan päätöskierroksen jälkeen.

Liverpool tuli Valioliigassa toiseksi jääden pisteen päähän Manchester Citystä, joka nappasi mestaruuden toista kautta peräkkäin.

Vain pari tuntia päätöskierroksen jälkeen Elias oli estradilla WWE:n tapahtumassa Liverpoolin kaupungissa. Kitaraa soittava showpainija tunnetaan tavastaan ärsyttää paikallisia katsojia, eikä hän luistanut tavoistaan myöskään Liverpoolissa.

Elias laulatti yleisöä Beatlesin klassikkokappaleella ’Yesterday’. Kesken esityksen hän puki Manchester Cityn pelipaidan päälleen ja jatkoi kappaletta omilla sanoituksillaan. Täyteen tungettu areena vastasi hänelle vihellyksin ja buuauksin.

– Aikaisemmin tänään Man City voitti isoimman pelinsä. Nyt Liverpoolilla ei ole enää pelejä pelattavana. Paitsi kun he häviävät Tottenhamille kahden viikon päästä, lauloi Elias viitaten 1. kesäkuuta pelattavaan Mestarien liigan loppuotteluun.

Serie A:ssa Bologna - Atalanta! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!