Seinäjoen jalkapallokerhon tähtipelaaja Moshtagh ”Mosa” Yaghoubi on antanut tukensa HJK-valmentaja Mika Lehkosuolle.

HJK:n voitoton putki kasvoi jo seitsemän ottelun mittaiseksi, kun Klubi jäi lauantaina 2-2-tasapeliin SJK:n isäntänä. (Lue otteluraportti)

Ottelun jälkeen Lehkosuo sai taas tuntea HJK-fanien turhaumisen niskassaan, kun klubipääty vaati ”Banalle” potkuja.

SJK:n ensimmäisen maalin syöttänyt Yaghoubi on kuitenkin vastannut HJK-faneille Twitterissä, vaatien heiltä enemmän arvostusta entistä valmentajaansa Lehkosuota kohtaan.

Moshtagh Yaghoubi

@MoshtaghY
Isot tsemppiä toivon sydämeni pohjasta Banalle joka opetti paljon ja joka luotti kun olin nuorimies ja teki minusta pelaajan #kiitollinen. Jotkut muutkin voisivat olla kiitollisia tämän miehen työstä kuten hjk fanit. Bana on antanut teille upeita hetkiä ja paljon pokaaleja.

– Isot tsemppiä toivon sydämeni pohjasta Banalle joka opetti paljon ja joka luotti kun olin nuorimies ja teki minusta pelaajan #kiitollinen. Jotkut muutkin voisivat olla kiitollisia tämän miehen työstä kuten hjk fanit. Bana on antanut teille upeita hetkiä ja paljon pokaaleja, Mosa twiittasi.

24-vuotias suomalaistaituri pelasi HJK:n riveissä vuosina 2017-2018, kunnes osapuolet purkivat sopimuksen yhteisymmärryksessä lokakuussa 2018.