Veikkausliigaan ottelusiirtoja – SJK:lle kotipelitön kesäkuu

© Kuva: Juha Tamminen

Jo taannoin Veikkausliigan otteluohjelman julkistuksen yhteydessä ilmoitettiin, että Suomen Cupin finaali tulisi siirtämään finaalissa pelaavien joukkueiden otteluita myöhempään ajankohtaan. Viime viikolla sitten selvisi, että finaalissa pelaavat tänä vuonna IFK Mariehamn ja Ilves. Finaali pelataan lauantaina 15. kesäkuuta Maarianhaminassa.

Näin ollen otteluohjelmassa perjantaina 14.6. olleet ottelut joudutaan siirtämään toiseen ajankohtaan. Kyseiselle päivälle oli suunniteltu pelattaviksi pelit Ilves-HIFK ja SJK-IFK Mariehamn.

SJK-IFK Mariehamn tullaan pelaamaan uuden ajankohdan myötä torstaina 15.8. ja Ilves-HIFK tiistaina 27.8.

Muutos merkitsee samalla sitä, että SJK ei pelaa kesäkuussa keskellä valoisinta kesää kertaakaan kotikentällään. Seinäjokiset saavat odottaa seuraavaa kotipeliään vielä kuusi viikkoa, sillä lähin kotiottelu on 1.7. pelattava peli, jossa Seinäjoelle tulee vieraaksi Inter.

Ilvekselle taukoa kotipeleistä tulee kaikkiaan viisi viikkoa. Ilveksen seuraava kotipeli on nyt 25.6. pelattava Ilves-KPV.

Kesäkuussa Veikkausliigan otteluohjelma on muutenkin hieman väljempi, sillä maaottelutauko aiheuttaa sarjaan vajaan kahden viikon katkoksen. Myöskään juhannusviikonloppuna ei Veikkausliigaa pelata.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.