Veikkausliigan entinen maalikuningas uskoo Teemu Pukin pärjäävän Valioliigassa: ”Samaan hengenvetoon sanottava”

© Kuva: Getty Images
Huddersfield ja Nottingham avauspisteiden perässä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Norwich pelaa ensi kaudella Valioliigassa ja mikäli yllättäviä siirtoja ei tapahdu, Teemu Pukki pelaa kanarialintujen paidassa Englannin korkeimmalla sarjatasolla.

Pukki, 29, pelaa huikeaa kautta Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Kotkalaishyökkääjä johtaa maalipörssiä 28 osumallaan, ja hän on sen lisäksi antanut yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä. Uskomattomat tehot kovatasoisessa Englannin Mestaruussarjassa antavat osviittaa siitä, että Pukki voisi tehdä kovia tehoja myös Valioliigassa.

– Miksi ei pärjäisi? Se pärjää Suomen maajoukkueessa isoja vastaan ja on ihan kivasti onnistunut niissäkin. Oli esimerkiksi Italiaakin vastaan vaarallinen. Peliä eteenpäin vievä pelaaja. Samaan hengenvetoon sanottava, että hän on myös riippuvainen tietynlaisista syötöistä, että siitä saadaan paras mahdollinen irti, toteaa Veikkausliigan maalikuninkuuden aktiiviaikoinaan HJK:n paidassa voittanut Mika Kottila.

Norwich ei aio lähteä Valioliigakauteen riskinotolla, vaan seura haluaa rakentaa pysyvää menestystä talous edellä.

– Ovat maksamassa vanhat velat pois ja lähtemässä Valioliigan historian pienimmällä budjetilla kauteen. Ei siitä varmastikaan tule kanarialinnuille rinta rottingilla kautta ja harvemmin tulee todennäköisesti nauttimaan onnistumisista. Mutta mietitään vaikka Wolvesia ja Watfordia tällä kaudella. Hyviä esimerkkejä siitä, että vähemmälläkin rahalla voi pärjätä.

– Sitten on taas saakelin huonoja esimerkkejä kuten Fulham, joka pani haisemaan siirtomarkkinoilla, mutta siitä ei tullut mitään valmista. Se on usein aika pienestä kiinni. Tulee joku loukkaantuminen tai peli ei lähde jostain syystä kulkemaan. Siinä olet aika nopeasti yössä, Kottila paaluttaa.

Norwich on varmistanut jo nousunsa Valioliigaan, mutta vielä on peli jäljellä Mestaruussarjassa. Norwich kohtaa sunnuntaina vieraskentällä Aston Villan. Ottelu alkaa klo 14.30. Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Viasatin kanavilla ja Viaplayssa.

Kimmo Mäkinen


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Huddersfield ja Nottingham avauspisteiden perässä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!