BBC: Chelsean managerikaruselli vauhdissa – Sarrista ja Lampardista maksettava korvaus

© Kuva: Getty Images
FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Chelsean on maksettava Derbylle neljän miljoonan punnan (noin 4,5 miljoonaa euroa) korvaus, jos se haluaa nimittää seuralegenda Frank Lampardin managerikseen, kertoo BBC.

Pelaajaurallaan Chelseaa 13 vuotta edustanut Lampard, 40, siirtyi viime kesänä Derbyn manageriksi ja johdatti joukkueen Englannin Mestaruussarjan nousukarsintafinaaliin, jossa Aston Villa oli kuitenkin vahvempi maalein 2-1.

Chelsean nykyinen manageri Maurizio Sarri on lehtitietojen mukaan siirtymässä Juventukseen. BBC:n mukaan seurat pääsivät torstaina periaatteessa sopuun italialaisvalmentajan siirrosta.

Sarri, 60, liittyi Chelseaan viime kesänä ja saavutti lontoolaisseurassa ensimmäisen pokaalinsa valmentajana, kun Chelsea voitti Eurooppa-liigan. Hän myös johdatti joukkueen Valioliigassa kolmanneksi ja Englannin liigacupin loppuotteluun, jonka Manchester City voitti lopulta rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

BBC:n mukaan Juventuksen on maksettava yli viisi miljoonaa puntaa, jotta Chelsea päästää Sarrin sopimuksestaan.

Lampardia odottaisi Chelseassa iso haaste. Hän on toiminut managerina vasta vuoden, ja Chelsea on juuri menettänyt parhaan pelaajansa Eden Hazardin, joka siirtyi Real Madridiin.

Kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa taas antoi Chelsealle 12 kuukauden siirtokiellon. Jos Chelsean valitus ei tuota tulosta, se ei saa hankkia pelaajia ennen ensi tammikuun siirtoikkunan sulkeutumista.

Lampard on aiemmin kertonut unelmakseen valmentaa Chelseaa, joka ei ole kuitenkaan BBC:n mukaan vielä ole ollut yhteydessä Derbyyn. Lampardin ja Derbyn sopimusta on jäljellä kaksi vuotta.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!