Bosnia-peli nosti entisestään Huuhkajien itseluottamusta – ”Älyttömän kova tulos”

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen jalkapallomaajoukkue otti kovan päänahan lauantaina kaatamalla Bosnia-Hertsegovinan Teemu Pukin kahdella maalilla 2-0-lukemin Tampereella.

Suomen laitapuolustaja Jukka Raitala korosti kurinalaisen pelisuunnitelman avulla tullutta voittoa.

– Tietysti ihan älyttömän kova tulos. Bosnia on kuitenkin Euroopan yksi (suurista), ei nyt ehkä ihan siellä kärjessä, mutta kuitenkin kun katsoo missä vastustajan pelaajat pelaavat ja millaisia tuloksia he ottaneet, millainen rekordi heillä oli eilen matsia. Olisiko se ollut 12 peliä ja yksi tappio, Raitala totesi Suplan Week of Football -podcastissa.

– Siihen nähden pelattiin todella hyvä ottelu.

Raitala sai avausjakson lopulla pikakomennuksen kentälle, kun vahvasti ennen loukkaantumistaan pelannut Albin Granlund joutui jättämään kentän polvivamman takia.

– Huomasin sen tilanteen, että Albin piti vähän polvea ja piti sitten vähän lisää polvea. Siinä vaiheessa tajusin, että ehkä tässä saa mennä sisään. Muutama minuutti lämpöä, jos sitäkään ja sitten pääsin kehiin. Oli hyvä, että sai muutaman minuutin alle ennen puoliaikaa, että pääsi vähän peliin mukaan.

Vaihtopenkiltä näkemänsä perusteella Raitala ei kokenut, että Suomella olisi ollut nimekästä vierailijaa vastaan ongelmia tärkeässä EM-karsintakamppailussa.

– Se oli koko ajan kontrollissa. Tiedettiin, mitä tehdään. Muutaman kerran he pääsivät meidän linjojen väliin mutta eivät saaneet sen vaarallisempia tilanteita aikaiseksi. Mielestäni onnistuimme varsinkin puolustussuuntaan ihan älyttömän hyvin. Toki kaksi hyvää maalia, mutta oltaisiin voitu voittaa neljä- tai viisi-nolla toisen puoliajan tilanteiden takia.

Suomen EM-karsintapelit jatkuvat tiistaina 11.6. vieraspelillä Liechtensteinia vastaan. Klo 21.45 Suomen alkavaa ottelu näkyy Viasat Jalkapallo -kanavalla, suoratoistopalvelu Viaplayssa ja Viafreessa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.