Bulgaria – Kosovo: perusluokka riittää

Euro 2020
Bulgaria – Kosovo
Maanantai 10.06 klo 21:45

Otetaan myös toinen nosto Euro-karsintojen A-lohkosta, sillä Bulgaria kohtaa jalkapalloperheen uudehkon jäsenen, Kosovon mielenkiintoisessa ottelussa. Bulgarian nykyvire ei ole historiaan peilaten mitenkään häävi, joten piskuista Kosovoa vastaan kotikannattajat odottavat varmasti voittoa. Onko se miten helposti otettavissa, onkin sitten aivan toinen tarina.

Bulgarian esitys Tsekkejä vastaan jätti toivomisen varaa, vaikka numerot pysyivätkin siedettävinä. Sen sijaan aikaisempi Montenegro-peli oli Bulgarialta laadukkaampi, vaikka Montenegro venyikin ottelussa tasapeliin. Maaliskuussa Bulgaria vieraili Kosovossa ja joukkueiden keskinäinen välienselvittey päättyi 1-1 tasapeliin. Bulgarian on parannettava peliään pikaisesti, jos se aikoo edes unelmoida EM-kisapaikasta.

Kosovolla on lyhyehkö historia kansainvälisessä jalkapallossa. Edellisissä MM-karsinnoissa joukkueelle jäi vain murusia, mutta omiensa joukossa se pelasi varsin mukavan UEFA Nations Leaguen. EM-karsintaurakka on alkanut kahdella tasapelillä, joka on ihan mukiinmenevä avaus. Vaikka Kosovo on nostanut tasoaan, on Bulgariaa silti pidettävä kotikentällään suosikkina tähän otteluun.

Vetosuositus

Petsipappa lähtee Bulgarian kyytiin – perusluokka on riittävä Kosovoa vastaan. Bulgaria on viime vuosina pystynyt laadukkaampienkin joukkueiden lyömiseen, joten Kosovoa vastaan tämänhetkiset kertoimet kiinnostavat kovastikin. Vetosuositus on Bulgaria voittaa ottelun kertoimella 2,40.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Bulgaria – Kosovo ja kohteeseen veto ”Bulgaria voittaa ottelun”. Jos Bulgaria voittaa ottelun, saat 240 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Kosovo voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.