Ei paina ikä, ei – Katso, kuinka Wayne Rooney täräytti häkellyttävän maalin kaukaa keskiviivan takaa

© Kuva: Getty Images

33-vuotias Wayne Rooney on ollut tälläkin MLS-kaudella huikean kovassa pelivireessä. Entinen Englannin ja Manchester Unitedin kapteeni teki torstain vastaisena yönä Orlando Cityä vastaan jo kauden yhdeksännen maalinsa, kun DC United voitti ottelun 1-0. Yhdeksän maalin lisäksi Rooney on kirjauttanut 17 ottelussa neljä maalisyöttöä.

Rooneyn tuorein maali syntyi jo pelin 10. minuutilla, ja mitä uskomattomimmalla tavalla. Rooney sai pallon omalla kenttäpuoliskollaan, ja hän näki Orlandon maalivahdin Brian Rowen olevan kaukana maaliltaan. Keskiviivaan oli matkaa vielä liki kymmenen metriä, kun Rooney päätti kiskaista, ja maaliinhan se kuti painui.

Mikäli allaoleva twiitti ei näy, voi Rooneyn todella komean osuman katsoa myös tästä linkistä.

Sunin mukaan Rooney on nyt tehnyt maalin keskiviivan takaa kaikissa edustamissaan seuroissa. Vuonna 2014 hän pystyi vastaavaan West Hamia vastaan Manchester Unitedissa pelatessaan, ja kolme vuotta myöhemmin hän rankaisi West Hamia samalla tavoin toistamiseen, nyt Evertonin peliasussa.

DC United on MLS:n itäisessä konferenssissa kolmantena. Rooneyn sijoitus maalipörssissä on neljäs. Edelle mahtuvat Atlantan Josef Martínez (10 maalia), LA Galaxyn Zlatan Ibrahimovic (11) sekä maalitilastoa ylivoimaisesti johtava Los Angeles FC:n Carlos Vela (16 maalia).