ESPN: Jürgen Klopp suunnittelee sapattivuotta – Liverpool haluaisi managerille uuden sopimuksen

© Kuva: Getty Images
Chelsea haastaa Bayern Münchenin UCL:ssä! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp suunnittelee pitävänsä sapattivuoden, kun hänen sopimuksensa seuran kanssa päättyy kesällä 2020, kertoo ESPN.

Uutisoimme aiemmin brittimedian tietojen perusteella, että Liverpool haluaisi tarjota 51-vuotiaalle Kloppille pidemmän ja rahakkaamman sopimuksen, mutta seuran omistajat koittavat olla painostamatta saksalaisvalmentajaa.

Lokakuusta 2015 lähtien Liverpoolia luotsannut Klopp voitti viime lauantaina ensimmäisen pokaalinsa seurassa, kun hänen joukkueensa kaatoi Tottenhamin 2-0 Mestarien liigan loppuottelussa.

Klopp on aiemminkin puhunut toiveestaan pitää taukoa jalkapallosta.

Hän on keskustellut aiheesta perheensä kanssa ja maininnut aiemmin, että hän haluaisi pitää nimenomaan vuoden vapaata. Klopp on toiminut päävalmentajana vuodesta 2001 lähtien. Hänen pisin taukonsa töistä tuli vuonna 2015, kun hän jätti Borussia Dortmundin keväällä ja liittyi Liverpooliin syksyllä.

ESPN:n mukaan Liverpoolin omistajat tarjoavat Kloppille jatkosopimusta vain, jos hän itse pyytää sitä. Seura tulee myös kunnioittamaan Kloppin päätöstä, jos hän sanoo, että pitää sapattivuoden diilinsä päättyessä.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Chelsea haastaa Bayern Münchenin UCL:ssä! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!