Golden Boy -listan englantilaiskomeetta sai jo ison tunnustuksen Bundesliiga-seuraltaan

© Kuva: Getty Images
Ilves vai HJK? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Yksi viime vuoden aikana eniten puhetta herättäneistä nuorista pelaajista Euroopassa on varmasti englantilainen Jadon Sancho. Vuonna 2000 Lontoossa syntynyt laituri siirtyi kaksi vuotta sitten Manchester Cityn alle 18-vuotiaiden joukkueesta Borussia Dortmundiin. Sen jälkeen historiaa ollaan kirjoitettu uusiksi, ja kutsu on käynyt muun muassa Gareth Southgaten luotsaamaan A-maajoukkueeseen.

Hiljattain julkistetulta Golden Boy -äänestyslistalta Sanchon nimi löytyy luonnollisesti myös. Kilpakumppaneina tuolla listalla on muiden muassa sellaisia nimiä kuin viime vuonna palkinnon poiminut Matthijs De Ligt, Benficasta Atlético Madridiin siirtymässä oleva Joao Félix, ja AS Roman Nicolo Zaniolo.

Dortmundissa Sancho sai jo kunniaa; hänet valittiin keltamustien vuoden tulokkaaksi.

Ilves vai HJK? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!