HJK koki tylyn tappion harjoituspelissä – ”Pitää olla kyynisempiä”

© Kuva: Juha Tamminen
Villa - Hammers maanantaina! Lunasta mojova talletusbonus!

Toukokuussa valmentajaa vaihtanut HJK kävi maaottelutauolla hakemassa vauhtia Norjasta. Harjoitusottelussa asettui vastaan toimitusjohtaja Aki Riihilahden vanha seura Vålerenga, ja kyyti oli lopulta puolustaville suomenmestareille kylmää. Vaikka HJK siirtyikin jo 4. minuutilla johtoon Julius Tauriaisen maalilla, oli lopputuloksena Vålerengan 4-1 -voitto.

– Me aloitettiin peli hyvin ja oltiin 20 minuuttia selvästi parempia, mutta pikkuhiljaa Vålerenga pääsi paremmin mukaan, oli vaarallisempi joukkue ja voitti ansaitusti, HJK:n valmentaja Toni Koskela totesi seuran kotisivujen uutisessa.

– Meidän pitää olla huomattavasti kyynisempiä tietyissä hetkissä omassa hyökkäämisessä sekä huolehtia paremmin tasapainosta, jotta tulos on parempi tämänkaltaisesta ottelusta.

Norjan sarjan nelonen Vålerenga pelasi ottelussa lähestulkoon parhaalla kokoonpanollaan. Vahva oli myös HJK:n kokoonpano, mutta vaihtoja tehtiin harjoitusmatsin luonteeseen sopivasti runsaasti, peräti kahdeksan. Vain kolme pelaajaa pelasi ottelussa täydet minuutit.

HJK:n kokoonpano: Rudakov (45. Uusitalo), Alho (45. Peiponen), Obilor (65. Vesiaho), O’Shaughnessy (45. Toivomäki), Rafinha (45. Elderson), Väänänen, Dahlström, Riski, Tarasov (60. Mensah), Tauriainen (65. Ollikainen), Pelvas (40. Tynkkynen).

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Villa - Hammers maanantaina! Lunasta mojova talletusbonus!
Edellinen artikkeliBulgaria – Kosovo: perusluokka riittää
Seuraava artikkeliYllättävä rupattelu Nations League -finaalin päätteeksi – ”Ronaldo pyysi minua tulemaan Juventukseen”