© Kuva:

Hollanti – Englanti: vastus Portugalille hakusessa

UEFA Nations League
Hollanti – Englanti
Torstai 06.06 klo 21:45

Torstaina etsitään Portugalille loppuotteluparia UEFA Nations Leaguen finaaliin. UEFAn uusin kilpailullinen konsepti on itse asiassa ollut sangen mielenkiintoinen – eikä vähiten sen vuoksi, että Huuhkajilla on vielä mahdollisuus lunastaa sen kautta historiansa ensimmäinen arvokisapaikka. Hollannin ja Englannin välierä pelataan puolueettomalla maaperällä, Guimaraesissa.

Hollannin maajoukkue on nousussa pohjakosketuksen jälkeen – sehän ei ole selvinnyt aivan viimeisiin arvoturnauksiin. Tällä kaudella maan ykköstasolle on noussut nuoria tähtiä, jotka tulivat tutuiksi esim. Ajaxin hienon kauden myötä. Hollannin joukkueesta Virgil van Dijk ja Georginio Wijnaldum osallistuivat viime viikonloppuna Mestarien Liigan loppuotteluun.

Englannin joukkuueesta peräti seitsemän pelaajaa pelasi viime viikonloppuna Mestarien Liigan finaalissa ja onkin mielenkiintoista nähdä, miten tämä tulee vaikuttamaan joukkueen kokoonpanoon torstaina. Englanti on maaotteluissa viiden ottelun voittoputkessa, mutta Hollantia vastaan ennakkoasetelmat ovat todella tasaiset.

Vetosuositus

Molemmat joukkueet ovat etenkin hyökkäysvoimaltaan todella valovoimaisia. Puolustukset jäävät hieman tämän loiston varjoon. Niinpä runsasmaalisuus tuntuu tässä hyvältä idealta. Vetosuosituksena on Ottelussa yli 2,5 maalia kertoimella 2,05.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Hollanti – Englanti ja kohteeseen veto ” Ottelussa yli 2,5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kaksi maalia, saat 205 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.