Huuhkajien hyökkääjän pitkä kuiva kausi poikki – auttoi joukkuettaan cupissa jatkoon

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien hyökkääjän Jasse Tuomisen pitkä kuiva kausi päättyi keskiviikkoon. 23-vuotias suomalainen teki joukkueensa BATE:n avausmaalin, kun BATE eteni Valko-Venäjän Cupissa 16 parhaan joukkoon kaadettuaan Sputnik Rechitsan maalein 5-2. Sputnik on Valko-Venäjän toisella sarjatasolla neljäntenä, mukana nousutaistelussa.

Tuominen oli Markku Kanervan luottomiehiä viime syksyn Nations League -otteluissa, mutta kausi 2019 on mennyt loukkaantumisen takia täysin pipariksi. Ennen eilistä Tuominen oli pelannut BATE:n otteluissa vain seitsemän minuuttia, sarjapelissä reilu kuukausi sitten. 13 kansallista mestaruutta putkeen voittanut BATE on tällä hetkellä pääsarjassa sijalla kaksi.

Edellisen maalinsa Tuominen teki viime vuoden syyskuussa, kun hän osui Eurooppa-liigassa unkarilaisen MOL Vidin verkkoon. Hieman aiemmin hän oli kurittanut maalillaan PSV Eindhovenia.

Suomen A-maajoukkueessa Tuominen on pelannut 10 ottelua, mutta maalitili ei ole vielä auennut. Hänen sopimuksensa BATE:n kanssa ulottuu vuoden 2019 loppuun.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.