© Kuva:

IFK Mariehamn – Ilves: Cup-huumaa saarella

Suomen Cup
IFK Mariehamn – Ilves
Lauantai 15.06 klo 16:00

Suomen Cupin finaali pelataan lauantaina Maarianhaminassa. Suomen Palloliiton hieman erikoisten sääntöjen mukaan finaalia ei pelata puolueettomalla kentällä vaan paikka valitaan monimutkaisen sääntöryppään perusteella. Tällä kertaa pelipaikaksi valikoitui Maarianhamina ja IFK Mariehamn saa kotiedun otteluun, jossa pelataan europaikasta ja 50 000 euron palkintoshekistä. Palloliitto on tehnyt muutenkin erikoisia päätöksiä Suomen Cupin suhteen, joten tämä on sille ehkä luonnollinen jatkumo.

IFK Mariehamnin ei ole tarvinnut poistua saarelta hetkeen, sillä sen kaksi viimeistä ottelua on pelattu kotona. FC Lahtea vastaan joukkue pelasi hyvin, mutta kärsi Dylan Murnanen ulosajosta. Lahden maali tuli myöhään lisäajalla, eikä tasapeli olisi ollut mikään vääryys. MIFKin kausi on ollut epätasainen ja heilahteluja on tapahtunut jopa pelien aikana. Taitoa kuitenkin löytyy ja joukkue on tuntuvasti parempi, mitä kauden ennakoissa veikkailtiin.

Ilves on tähän asti ollut kauden sensaatio etenkin tiukan puolustuksensa ansiosta. Tehtyjä maaleja sillä on sarjan kärkijoukkueeksi todella vähän. MIFKiä vastaan joukkue pelasi sarjassa 0-0 tasapelin ja Jarkko Wiss kuvasi sitä yhdeksi kauden heikoimmista peliesityksistä. Suomen Cupin finaali on arvopeli ja joukkueet ovat varmasti tähän latautuneita sekä levänneitä. Ilveksen sairaustupa on tällä hetkellä tyhjä. Ilveksen kauden jatko ei välttämättä tule olemaan ollenkaan niin vähämaalinen kuin tähän asti.

Vetosuositus

Maarianhaminan pieni kenttä aiheuttaa omat haasteensa pelinrakentelulle. Ilveksen pakka on tällä hetkellä optimi ja pienten marginaalien pelissä tekee mieli pelata Ilvestä. Otetaan pelivalintana suora voitto, vaikka varovaisemmat voivat koittaa myös nollatasoitusta, jolla saa omat pois tasapelillä. Vetosuositus on Ilves voittaa ottelun varsinaisella peliajalla kertoimella 2,70.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun IFK Mariehamn – Ilves ja kohteeseen veto ”Ilves voittaa ottelun varsinaisella peliajalla”. Jos Ilves voittaa ottelun, saat 270 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos varsinainen peliaika päättyy tasan tai IFK Mariehamn voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.