Isä-Neymarilta isoja paljastuksia poikansa raiskausepäilyihin johtaneesta hotelli-illasta: ”Hän kantoi kaunaa siitä”

© Kuva: Getty Images

Neymarin isä Neymar Sr. on paljastanut uusia yksityiskohtia poikansa raiskausepäilyistä. 27-vuotias Brasilian maajoukkuemies joutui mediamyllerrykseen, kun brasilialainen nainen nosti syytteen raiskauksesta.

Naisen kertomuksen mukaan Neymar pakotti hänet seksiin pariisilaisessa hotellissa, jonne PSG-hyökkääjä kutsui hänet tapaamaan jalkapallotähteä (lue lisää).

Neymar Sr. toimii myös poikansa agenttina. Isän mukaan Neymar pelästyi naisen nauhoitettua heidän viimeisimmän 16. päivä toukokuuta tapahtuneen tapaamisensa.

– Hän kantoi kaunaa siitä, ettei Neymar antanut hänelle tarpeeksi huomiota, isä paljasti brasilialaiskanava Bandin haastattelussa.

– Hän (nainen) halusi hänet sinne keinolla millä hyvänsä. Kun Neymar meni sinne toisena päivänä, hän näki puhelimen ja huomasi hänen nauhoittavan.

Isä-Neymarin tietojen mukaan nainen yritti myös hyökätä hänen poikansa päälle jäätyään kiinni nauhoittamisesta.

– Hän (Neymar) meni sängylle ja yritti rauhoittaa häntä. Neymar pysyi itse rauhallisena, lähti hotellista ja antoi naiselle paluuliput Brasiliaan.

Neymar Sr. kertoi myös PR-tiiminsä virallisessa lausunnossa, että häntä on kiristänyt asianajaja joka väittää edustavansa raiskaussyytteen nostanutta naista.

– Kun he tiedottivat haluavansa rahaa, me kieltäydyimme. Minua tavoitteli asianajaja, joka kertoi edustavansa naista, Neymar Sr. selvensi.

Lähde: Goal

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!