Lähde: Barcelona antanut ongelmapelaajalle ”viimeisen varoituksen” – seuraavasta kerrasta siirtolistalle

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

22-vuotias Ousmane Dembélé on tehnyt Barcelonalle kahden kautensa aikana 65 ottelussa 18 maalia ja antanut 17 maalisyöttöä. Laiturin tilastot ovat hyvin lupaavia nuorelle pelaajalle, joka on esitellyt taituruuttaan ja potentiaaliaan myös monessa hyvin ratkaisevassa ottelussa.

Siitä huolimatta ranskalaisnuorukaisella on niskassaan myös ongelmapelaajan maine. Dembéléä on riepoteltu mediassa muun muassa urheilijalle sopimattomasta pikaruokavaliosta. Imago tahriintui myös, kun Dembéle haastettiin Saksassa oikeuteen vuokrarästien ja törkykuntoon jätetyn asunnon takia.

Oma lukunsa ovat olleet Dembélén harjoituksista myöhästymiset. Pieniin myöhästymisiin hän on sortunut useamman kerran, mutta pahimmillaan laituri oli treeneistä kaksi tuntia myöhässä. Milloin selityksenä on ollut vatsatauti ja milloin kännykän akun hyytyminen.

Nyt AS:n mukaan Barcelonan mitta on täyttynyt. Dembélén viimeisin myöhästyminen ajoittui viikolle, jolloin pelattiin Espanjan Cupin loppuottelu. Barcelona taipui finaalissa Valencialle, ja Dembélé tuli yhteen viikon harjoituksista reilusti myöhässä. Dembélé selitti myöhästymistään sillä, että hänellä oli viivästykseen fysioterapeutin lupa, mutta AS:n mukaan noihin harjoituksiin piti jokaisen saapua samaan aikaan.

Tunnetuin harjoituksista lintsaaminen tapahtui joulukuussa, mutta tuon jälkeenkin Dembélé on myöhästynyt treeneistä usein. Se, että hän on ollut kevään aikana usein loukkaantuneena ja poissa harjoitusvahvuudesta, on tehnyt miehen (epä)täsmällisyydestä vaikeammin seurattavaa. Myöhästyminen cup-finaalin alla sai kuitenkin Barca-johdon ärtymään.

Valmentaja Ernesto Valverden kärsivällisyys on toistaiseksi vielä riittänyt, mutta AS:n mukaan Barcelonan seurajohto on jo ottanut ankarat keinot käyttöön. Lehti kertoo, että seurajohto on antanut Ousmane Dembélélle ”viimeisen varoituksen”. Mikäli käytös ei kohene ja elämänhallinta parane, panee Barcelona Dembélén myyntiin. Seurajohto tiedotti Dembéléä ja tämän lähipiiriä uhkauksesta muutama päivä sitten.

Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!