Lähde: Juventus päässyt jo sopuun huipputopparin kanssa – siirtosumma saattaa kohota lähes 80 miljoonaan euroon

© Kuva: Getty Images
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Ajaxin 19-vuotias toppari Matthijs de Ligt on lähellä siirtoa Juventukseen. Seura ja pelaaja ovat päässeet yhteisymmärrykseen henkilökohtaisista ehdoista.

Brittilehti The Guardianin mukaan Juventus ja de Ligt ovat päässeet sopuun viisivuotisesta sopimuksesta, jonka arvo on noin 24 miljoonaa euroa. De Ligtin peruspalkka viikossa olisi Torinossa noin 300 000 euroa, mutta bonusten kanssa palkka voi nousta jopa 460 000 euroon viikossa.

Juventus on nyt aloittamassa keskustelut Ajaxin kanssa, ja siirtosumman odotetaan nousevan reiluun 78 miljoonaan euroon.

De Ligt on ollut jo viime tammikuusta asti myös Barcelonan ja PSG:n tähtäimessä, mutta tällä hetkellä todennäköisin osoite löytyy Torinosta. PSG ei ole kuitenkaan vielä luovuttanut nuoren topparin suhteen, vaan seura on edelleen yhteydessä Ajaxiin ja de Ligtin agenttiin Mino Raiolaan.

Sen sijaan Barcelona on tällä hetkellä putoamassa tarjouskilvasta. Espanjalaisseura ei pysty kilpailemaan Juventusta ja PSG:tä vastaan de Ligtin palkkatoiveessa.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliEero Markkasen kansainväliset pelit tämän kauden osalta ohi – oli seuransa paras maalintekijä
Seuraava artikkeliEurooppalaisen pääsarjahistorian nuorin kapteeni on Ajaxin tähtäimessä – tänään legendan poika himoitsee EM-finaalipaikkaa