Luottomies varoittaa Maurizio Sarria Juventus-siirrosta: ”He voivat nähdä tämän petturuutena”

© Kuva: Getty Images

Chelsean keskikenttäpelaaja Jorginho varoittaa Maurizio Sarria siirtymisestä Juventukseen. Italialaisvalmentaja vain vuosi Valioliigaan saapumisesta takaisin kotimaahansa torinolaisseuran peräsimeen erotetun Massimiliano Allegrin paikalle (lue lisää).

Jorginho saapui kesällä 2018 Chelseaan juurikin Sarrin mukana Napolista. 60-vuotias valmentaja luotsasi Juventuksen kilpailijaa kolmen vuoden ajan.

Jorginho painottaa, että Napolin kannattajat näkisivät Torinoon menon Sarrilta petturuutena.

– Olisi ikävää jos hän lähtisi. Hän on edelleeen Napolin kannattajien sydämessä. He saattavat suuttua tälläisesta. He ovat intohimoisia ja antavat kaikkensa. He voivat nähdä tämän petturuutena, Chelsea-pelaaja varoitti lehdistölle.

Jorginho uskoo Englannin erilaisen jalkapallokultturiin hidastaneen hänen sopeutumistaan alkuun Valioliigassa.

– Kritiikki johtui ehkä Englannin jalkapallokulttuurista. Ihmiset eivät olleet tottuneet näkemään minun kaltaista pelaajaa puolustuspäässä. Luen enemmän peliä, eikä minulla oli fyysisiä raameja. Kannattajat syyttivät minua, kun tulokset eivät olleet hyviä.

– Lopulta todistin kuitenkin heidän olleen väärässä minusta. Valioliigassa on kovempi intensiteetti, eivätkä joukkueet pelkää hyökätä. Siksi joudun puolustamaan enemmän kuin Italiassa.