Maajoukkuekaveri kannustaa HJK:n nuorta tähtipelaajaa siirtymään ulkomaille: ”Hänen on aika ottaa seuraava askel”

© Kuva: Getty Images

Helsingin Jalkapalloklubin laitahyökkääjä Lassi Lappalainen vahvisti aiemmin tällä viikolla Ilta-Sanomille, että Italian pääsarjaseura Bologna on tehnyt hänestä tarjouksen.

IS:n tietojen mukaan Bolognan tarjous on noin 500 000 euroa ja italialaisseura haluaisi lainata hänet Major League Soccerin Montreal Impactiin, jonka taustalla vaikuttava liikemies Joey Saputo on myös Bolognan puheenjohtaja.

Impactia edustaa Lappalaisen, 20, maajoukkuekaveri, puolustaja Jukka Raitala, joka pelaa MLS:ssa parhaillaan kolmatta kauttaan.

Raitalan mukaan Lappalainen on valmis lähtemään ulkomaille.

– Hän on nuori pelaaja, todella nopea, nöyrä. Minusta hän on todella hyvä nuori pelaaja, kommentoi Raitala Pro Soccer USA:n mukaan.

– En tiedä, onko hän tulossa tänne tai mitä hänen tulevaisuutensa pitää sisällään, mutta tiedän, että hän on halukas lähtemään Suomesta. Hänen on aika ottaa seuraava askel.

Montreal Impactin päävalmentaja Rémi Garde vahvisti, että Lappalaisesta käydään kilpailua. Ilta-Sanomien mukaan Lappalaisen perässä ovat myös sveitsiläinen Grasshoppers ja Italian toiselle sarjatasolle pudonnut Chievo.

– Hän on muutaman seuran kohteena ja luultavasti sellaisen seuran, joka on lähellä Impactia, sanoi Garde ilmeisesti Bolognaan viitaten.

– Tilanteesta ei ole juurikaan mitään muuta kommentoitavaa.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.