Saksa – Ruotsi: kliininen Saksa mitalipeleihin

Naisten MM-kisat
Saksa – Ruotsi
Lauantai 29.06. klo 19:30

Naisten MM-kisat jatkuvat lauantaina kahdella puolivälieräpelillä. Ruotsi yrittää illan ottelussa haastaa maailman kakkoseksi rankatun Saksan. Saksa on pelannut tähän asti mallikkaan turnauksen, mutta pystyykö sinnikäs Ruotsi haastamaan ennakkosuosikin kunnolla? Naisten MM-kisat ovat keränneet huomiota mukavasti – on hienoa seurata, että sekä pelin taso että mediahuomio menevät isoin askelin eteenpäin käsi kädessä.

Saksa on ollut hyvin kliininen tähän asti ja ensimmäisellä pudotuspelikierroksella sillä ei ollut mitään vaikeuksia Nigeriaa vastaan. Joukkue on näyttänyt kokonaisvaltaisen hyvältä ja sillä on hyvät saumat mennä päätyyn asti turnauksessa. Joukkue ei ole vielä päästänyt turnauksessa maaliakaan, eikä se ole antanut vastustajilleen liikaa hyviä paikkojakaan. Martina Voss-Tecklenburg voi olla joukkueeseensa tyytyväinen.

Myös Ruotsi selvisi lohkostaan jatkoon, vaikkei se lohkopelissään USA:lle mitään voinutkaan. Ensimmäisessä pudotuspelissä se selvitti niukasti Kanadan 1-0, mutta tämä vaati Hedvig Lindahlin rankkaritorjunnan ja muutoinkin todella tarkan pelin. Ruotsi tulee tässä pelissä luottamaan tiiviiseen puolustukseensa ja vastahyökkäyspeliin – mutta nyt jatkopaikka tulee olemaan todella kovan työn takana.

Vetosuositus

Saksan puolustus on ollut tähän asti betonia, eikä Ruotsikaan tule helpolla maaleja saamaan. Otetaan vetosuositukseksi Saksan voitto niin, että länsinaapurit jäävät maaleitta: Saksa voittaa ottelun päästämättä maaliakaan kertoimella 2,32.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Saksa – Ruotsi ja kohteeseen veto ”Saksa voittaa ottelun päästämättä maaliakaan”. Jos Saksa voittaa ottelun eikä päästä maaliakaan, saat 232 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos näin ei tapahdu, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.