© Kuva:

Tsekki – Montenegro: isännät vahvoilla

Euro 2020
Tsekki – Montenegro
Maanantai 10.06 klo 21:45

Tsekki isännöi Euro-karsintojen A-lohkossa Montenegroa, jolla on vielä voittotili avaamatta karsinnoissa. Lohkoa on ensimmäisillä kierroksilla dominoinut Englanti, jolla on tilillään murskavoitot molemmista tämän ottelun joukkueista. Jos ihmeitä ei tapahdu, Englanti lipuu tästä lohkosta EM-kisoihin vaikeuksitta.

Tsekki kärsi 5-0 rökäletappion Englannille karsintojen avausottelussa. Viimeksi joukkue palasi iloisempiin tunnelmiin ja löi Bulgarian 2-1. Tapahtumien valossa voitto olisi voinut olla paljon selkeämpikin. Tsekki pystyi hyvään hyökkäysten rakenteluun ja loi useita laadukkaita paikkoja. Samanlaisella esityksellä Montenegro on maanantaina vaikeuksissa.

Myös Montenegro oli täysin aseeton Englantia vastaan: 1-5 kotitappio ei jätä selittelyille sijaa. Lisäksi joukkueen tilillä on 1-1 tasapelit Kosovoa ja Bulgariaa vastaan. Bulgaria oli ottelussa tuhlailupäällä ja tulos mairittelee Montenegroa aika lailla. Montenegron akilleen kantapää näyttääkin olevan puolustuspään peli, joten illan isännille voisi ennustaa hyviä mahdollisuuksia maalintekoon.

Vetosuositus

Tsekki on joukkueista vahvempi ja se voittaa tämän ottelun todella usein. Kerroin on tähän riittävä ja usein osuvana veto on kohtuullisen maistuva. Vetosuosituksena onkin Tsekki voittaa ottelun kertoimella 1,62.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Tsekki – Montenegro ja kohteeseen veto ”Tsekki voittaa ottelun”. Jos Tsekki voittaa ottelun, saat 162 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Montenegro voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.