UEFA julkaisi virallisen Mestarien liigan tähdistönsä – mestari Liverpool sieppaa kuusi valintaa

Tekeekö FC Inter VPS:stä selvää? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Mestarien liiga päättyi eilen Liverpoolin mestaruuteen. Valioliigajätti kaatoi Wanda Metropolitanolla Madridissa pelatussa finaalissa 2-0-numeroilla Tottenhamin (lue lisää) ja voitti ensimmäisen pokaalinsa seitsemään vuoteen.

UEFA on nyt julkaissut virallisen tähdistönsä menneeltä Mestarien liiga -kaudelta. Kentällisessä on kuusi mestari Liverpoolin pelaajaa. Alisson Becker, Virgil van Dijk, Andrew Robertson, Trent Alexander-Arnold, Georginio Wijnaldum ja Sadio Mané.

Toisen finalistin Tottenhamin pelaajia löytyy kaksi. Moussa Sissoko ja Lucas Moura.

Tekeekö FC Inter VPS:stä selvää? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!