© Kuva:

Uruguay – Japani: Uruguay niittisuosikkina

Copa America
Uruguay – Japani
Perjantai 21.06 klo 02:00

Juhannusaaton vastaisena yönä Copa Americassa pelataan yksi ottelu, kun turnauksen hienosti aloittanut Uruguay kohtaa ehkä turnauksen kevyimmän yhdistelmän: nuorella ja kokeellisella kokoonpanolla liikkeellä oleva Japani tulee vastaan. Uruguaysta on leivottu vetomarkkinoilla niittisuosikki, mutta onko sekään tarpeeksi, kun joukkueiden luokkaeroa pohditaan tarkemmin? Muistathan, että Copa Americaa seuraat vaivattomasti Unibet TV:n striimistä.

Uruguay jyräsi avausottelussa Ecuadorin selkeästi 4-0, eikä paremmasta joukkueesta – eikä myöskään vetosuosituksemme osumisesta – jäänyt epäselvyyttä. Uruguay näytti todella eheältä kokonaisuudelta jo viime kesän MM-kisoissa, eikä avausottelun jälkeen arviota joukkueesta ole syytä muuttaa ainakaan alaspäin. Maalinteko Uruguayta vastaan on vaikeaa ja nuorille japanilaisille se voi olla suorastaan ylivoimaista.

Japani oli Chileä vastaan täysin vastaantulija – nuori joukkue sinnitteli aikansa, mutta osoittautui täysin riittämättömäksi näihin kekkereihin. Uruguayta vastaan ei ole paljon ihmeempää odotettavissa, ellei ennakkoon vahvempi joukkue sitten nosta jalkaa kaasupedaalilta jossain vaiheessa. Lähden vetoihin isomaaliset voitot edellä.

Vetosuositus

Japani ei saa kummoistakaan saumaa pärjätä tässä ottelussa ja vetosuosituksessa luotetaan lisäksi siihen, että maaleja syntyy enemmänkin. Otetaan suosituksena Aasialainen tasoitus, Uruguay -2.50 maalia kertoimella 2,60. Veto lipuu siis lunastusta kohden, jos Uruguay voittaa vähintään kolmella maalilla.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun Uruguay – Japani ja kohteeseen veto Aasialainen tasoitus, Uruguay -2.50 maalia. Jos Uruguay voittaa vähintään kolmella maalilla, saat 260 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Uruguay voittaa enintään kahdella maalilla, ottelu päättyy tasan tai Japani voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Copa American ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Copa American lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.